Linda Stuhaug

Annonse

Krema pastasalat med skinke & druer

Krema pastasalat med skinke & druer
God fredag!
Det er sommar og tid for smakfulle sommersalater. Denne krema pastasalaten med skinke & druer er frisk og skikkelig god. Druene setter prikken over i-en og salaten passer like godt til lunsj, middag, tapasbordet eller venninnekvelden;
Du trenger, 3-4 personer 200 g valgfri pasta (jeg brukte bønne- og fullkornspasta) 350 g skinke 1/2 agurk 1 spisspaprika 1 bunt vårløk 1 boks mais 1/2 pk lilla druer
Dressing: 1 boks (300 g) kesam eller lettrømme 1 pose (165 g) ekte majones eller lettmajones salt og pepper
Slik gjer du: Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vatnet og avkjøl unde rennande, kaldt vatn. Skjær skinke i terningar, paprika og agurk i biter, grovhakk vårløk og del druer i to. Bland sammen alle ingrediensene.
I en egen bolle mikser du sammen dressingen. Smak til med salt og pepper, og bland deretter dressingen sammen med salaten. Oppbevarast i kjøleskap til servering.
Tips! → Du bruker sjølvsag dei grønnsakene du liker og har tilgjengelig. Her passer det aller meste!
→ Salaten står seg 1-2 dager i kjøleskap, så lag gjerne en stor porsjon og ha til fleire måltider.
Ein sunn, enkel og skikkelig digg salat som passer til ulike måltider og anledninger♥
Håper de nyter det fine sommarværet, sjølv er eg komt heim igjen og blir heime i helga, før årets langtur til fjells starter på mandag! Det er årets høgdepunkt, og eg gleda meg skikkelig 🙂
Nyt helga!

God fredag!

Det er sommar og tid for smakfulle sommersalater. Denne krema pastasalaten med skinke & druer er frisk og skikkelig god. Druene setter prikken over i-en og salaten passer like godt til lunsj, middag, tapasbordet eller venninnekvelden;

Du trenger, 3-4 personer
200 g valgfri pasta (jeg brukte bønne- og fullkornspasta)
350 g skinke
1/2 agurk
1 spisspaprika
1 bunt vårløk
1 boks mais
1/2 pk lilla druer

Dressing:
1 boks (300 g) kesam eller lettrømme
1 pose (165 g) ekte majones eller lettmajones
salt og pepper

Slik gjer du:
Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vatnet og avkjøl unde rennande, kaldt vatn. Skjær skinke i terningar, paprika og agurk i biter, grovhakk vårløk og del druer i to. Bland sammen alle ingrediensene.

I en egen bolle mikser du sammen dressingen. Smak til med salt og pepper, og bland deretter dressingen sammen med salaten. Oppbevarast i kjøleskap til servering.

Tips!
→ Du bruker sjølvsag dei grønnsakene du liker og har tilgjengelig. Her passer det aller meste!

→ Salaten står seg 1-2 dager i kjøleskap, så lag gjerne en stor porsjon og ha til fleire måltider.

Ein sunn, enkel og skikkelig digg salat som passer til ulike måltider og anledninger♥

Håper de nyter det fine sommarværet, sjølv er eg komt heim igjen og blir heime i helga, før årets langtur til fjells starter på mandag! Det er årets høgdepunkt, og eg gleda meg skikkelig 🙂

Nyt helga!

Annonse

2 Kommentarer

K

Kristin Gulbrandsen

14. mai 2023

Hvordan type skinke bruker du?

Linda Stuhaug

16. mai 2023

Ingen faste merker😊

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg