Lomper med søtpotethummus

God morgen!

Idag titter eg innom med litt inspirasjon til frukost/lunsj, nemlig fylte lomper 🙂 Det er nok ingen overraskelse for dokke, men eg synes det er litt kjekt å vise den enorme variasjonen av pålegg som lompene kan fyllast med. Lompene blir jo på en måte som wraps, og er eit lettvint, sunt og godt alternativ til brødskiver, knekkebrød og lignande som kan fyllast med både salt & søtt.

Eg har ete lomper nesten kvar dag dei siste 9-10 åra, etter eg fikk smaken på det når eg var 15-16 år. Og grunnen til at eg aldri bli lei, er fordi eg varierer pålegget/fyllet heile tida 🙂 Her er ein variant eg fikk dilla på etter eg lagde søtpotethummus for første gang;

Bruk valgfrie lomper, eg har brukt speltlomper. Fylt med…
♦ Søtpotethummus
♦ Ruccola
♦ Kvitost
♦ Paprika
♦ Salt & pepper

Smør på, rull sammen og nyt med det samme♥

Oppskrift på verdens beste (!) søtpotethummus finner du HER 🙂 Denne passer virkelig til alt…
→ Under pålegget på brødskiva, lomper eller knekkebrød
→ Ingrediens i fargerike salater
→ Tilbehør til kjøtt/fisk/kylling/grillmat
→ En egen rett på koldtbordet eller tapasbordet
→ Som dip til grønnsaker

Fantastisk godt smakte det på lomper til denne kombinasjonen. Eg prøvde også en kombinasjon av søtpotethummus, ruccola, spekeskinke, rødløk og paprika. Skikkelig godt det også.

Og – du kan sjølvsagt bruke andre typer hummus framfor søtpotethummus også 🙂 Har du rester igjen, oppbevar i kjøleskap og bruk det under pålegget! 

Ha en nydelig dag alle sammen! Kanskje det blir lomper til frukost eller lunsj?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *