Frisk, smakfull sommarsalat til grillmaten

Annonse / innlegg i samarbeid med Enriched Food

God mandag!

Håper alle nyter sommarværet vi har i desse dager. Eg har fortsatt ei veke med (delvis) ferie igjen, og dagane nytast til det fulle med fjellturer, sykkelturer, hytteliv, bading og digg sommarmat 🙂 Til middag blir det stort sett grilling, og som tilbehør har eg fått smaken på friske, smakfulle sommarsalater med mykje godt oppi;

Denne salaten består av både mango, norske jordbær, avokado, fetaost i tillegg til masse grønnsaker, sjølvsagt. For ekstra god smak har eg også tilsatt Enrcihed Food sin sitronolje. Smaken blir enda friskare, i tillegg får eg lurt inn omega-3 fettsyrer på en enkel og velsmakande måte 🙂

Enriched Food sine oljer er består av Extra Virgin Olivenolje kombinert med høgkvalitets torskeolje, som gjer oljene rike på omega-3 fettsyrer. Dei finnes i tre ulike smaker; kvitløk, basilikum og sitron, og kan kjøpast i både flasker og små porsjonspakninger (desse har redda ferien i sommar!).

Fleire ganger for veka inkluderer eg Enrcihed Oljene i matlaginga mi. No på sommaren er favoritten å tilsette sitronoljen i salat, dressing, smoothie og heimelaga sorbet. Nettopp fordi det hever smaken, men også fordi det er ein super måte å få i seg det daglige, anbefalte inntaket av omega-3. Det er ikkje meir enn 1 ts daglig av oljen som skal til daglig, og den kan tilsettast i alle kalde retter og oppskrifter 🙂

Frisk, smakfull sommarsalat til grillmaten, 4-6 personer
1 stk hjertesalat
1 pk (65 g) babyspinat
1 agurk
1 spisspaprika
1/2 bunt vårløk
1 moden mango
1 korg norske jordbær
1-2 avokadoer
1 glass fetaostterninger
2-4 ss Enrcihed Food Sitronolje

Slik gjer du:
Kutt opp alle ingrediensane i passelige biter, bland sammen med fetaostterninger og Enriched Food Sitronolje. Server straks!

Kjøp Enrcihed Food oljer i flaske eller porsjonspakninger HER. 

Min favoritt har lenge vore kvitløksmak, men akkurat no er favoritten sitronsmak 🙂 Anbefalast virkelig!

Då skal sommardagen nytast, før det blir grillings ikveld – definivit med en frisk, smakfull sommarsalat som tilbehør 🙂

Ha en super mandag godtfolk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *