Enkel, smakfull kyllingsalat på 2 minutt!

Hei!

Idag skal eg vise dokke en typisk lunsj eg pleier å ta med på jobb, eller eit måltid eg lager meg når eg er aleine og vil ha en lettvint middag;

Tar eg dette med meg på jobb, så pleier eg å ha grønnsakene i en boks, kyllingen i pakken og balsamico i tillegg. Enten så lager eg til kyllingsalaten i boksen, eller så lager eg den til på en tallerken – samme som eg ville gjort til middag 🙂

Eg bruker berre dei ingrediensane eg har heime, denne gangen blei det spinat, nokre småtomater, litt grovhakka sylteagurk (det er så godt i salater!) og en halv avokado. Kyllingen du ser på bildet kjøpte eg på datosalg og den har vore fryst sidan. Balsamico passer perfekt til denne kombinasjonen, så den er verdt å ta med i sekken 🙂

Eg varierer alltid med ulike grønnsaker, bytter ut avokado med fetaost, tilsetter litt frukt, belgfrukt eller nøtter, bruker dressing istedenfor balsamico, tar oppi rester av kokte poteter/quinoa… Her er det berre å bruke det ein har og liker!

Desse pakkane med ferdigstekt kylling er forresten veldig gode – spesielt den med smak av soltørka tomat. Litt dyre er dei, derfor er det greit å kjøpe dei på datosalg, hehe…. #matreddar.

Eg lager ofte klar salaten heime før eg reiser på jobb også, men når eg har kjøleskap og kjøkken på jobben, så er det innafor å bruke 2 minutt på å lage til en tallerken 🙂
Sunt, godt og enkelt♥  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Mathilde

    Ser veldig godt ut! Den kyllingen har jeg aldri sett før, hvilke butikker selges den i?

    1. Den kjøper eg på Extra butikker 🙂 Ein stor favoritt!