Dei 6 mest populære oppskriftene i august

Heisann alle sammen!

Vi er godt i gang med ny måned, september og høsten kom plutselig, men vi har ei veldig fin årstid i vente♥ Ny måned betyr som alltid en oppsummering av dei aller mest populære oppskriftene fra måneden som er forbi, og her er topp 6 innlegg fra august:

Krema pastasalat med kylling og karri → OPPSKRIFT HER.
Skikkelig smakfull, fargerik og superenkel å lage. Krema pastasalater blir alltid en slager på bloggen, og denne var ingen unntak!

*

Grove søtpotet scones – med kun 4 ingredienser → OPPSKRIFT HER. 
Er du glad i smaken av søtpotet vil du elske desse. Supre scones som passer både med og uten pålegg. Ei veldig populær oppskrift dei siste vekene etter den fikk seg en liten repost♥

*

Alt-i-ett krema pastagryte med laks → OPPSKRIFT HER.
Denne gryta har virkelig fått bein å gå på den siste veka! Kjekt den har falt så godt i smak hos så veldig mange, det gledes 🙂 Dette er en perfekt kvardagsmiddag som er rask, enkel, sunn og garantert ein slager rundt bordet.

*

Sunn banankake i kopp med flytande sjokoladekjerne → OPPSKRIFT HER. 
Ei søt, nydelig kopp-kake som du lager heilt uten helsekostprodukt på 3 minutt. Perfekt kvardagskos!

*

Lompepizza med pesto, spekeskinke & pinjekjerner → OPPSKRIFT HER
Eg delte ein av mine favoritttoppinger på lompepizza, og etter det har virkelig lompepizza fått seg en boost! Kjekt å sjå alle variantane dokke har laga, og kjekt at fleire har fått smaken på denne kombinasjonen ovenfor.

*

Banansnacks med peanøttsmør & sjokolade → OPPSKRIFT HER.
Superenkel snacks på 1-2-3 som veldig mange har laga den siste veka. Du trenger kun 4 ingredienser og du finner dei alle på dagligvarebutikken!

Har du en favorittoppskrift fra bloggen min fra august måned? Eg sliter veldig med å velge blant desse, men trur faktisk den krema pastasalaten eller lompepizzaen havner øverst 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *