Linda Stuhaug

Annonse

10. september 2019

Alt-i-ett pasta bolognese gryte

Alt-i-ett pasta bolognese gryte
Heisann!
Det er tirsdag, veka er godt i gang og idag får de oppskrift på en ny alt-i-ett gryte! Denne gangen pasta bolognese, ei smakfull gryte med pasta, kjøttsaus og grønnsaker. Rask og enkel å lage, du har alt i ei gryte, du sitter igjen med lite oppvask… Heilt toppers, med andre ord!
Alt-i-ett pasta bolognese gryte, ca. 4 personer 400 g karbonadedeig 2 gulerøtter, grovhakka 1 paprika, grovhakka 1 løk, finhakka 65 g fersk spinat 200 g fullkornsmakaroni 6 dl kjøttkraft, evt. buljong/fond 2 bokser, 800 g hakka tomater 2 ss tomatpurè 50-100 g raspa ost 1-2 ss finhakka oregano og/eller basilikum, evt. 1-2 ts tørka salt og pepper 1-2 ss smør til steiking
Slik gjer du: Steik gulrot, paprika og løk til løken er blank. Tilsett karbonadedeig og steik til den er brun.
Ha deretter oppi makaroni, kjøttkraft, hakka tomater og tomatpure. La gryta småkoke under lokk i 8-10 minutt, eller til makaronien er ferdig.
Rør inn spinat og raspa ost heilt til slutt. Smak til med urter, salt og pepper.
Server straks, gjerne med litt finraspa parmesan.
Hugs at du ikkje trenger å følge oppskrifta slavisk 🙂 Bruk dei grønnsakene du liker og har tilgjengelig, bytt gjerne fullkornsmakaroni med anna type pasta…
Ein fargerik, sunn og smakfull middag for heile familien!
Håper denne gryta faller i smak hos mange! Fleire alt-i-ett oppskrifter kjem garantert framover, det er ingen tvil om at desse oppskriftene faller i smak hos dokke, og det er heilt toppers 🙂
Hugs at eg blir veldig glad for tilbakemeldinger! Tag meg gjerne på instagram med både @lindastuhaug og #lindastuhaug, slik at eg er sikker på at eg får med meg at du lager oppskrifter. Du kan også legge igjen en hilsen i kommentarfeltet her på bloggen, eller på facebook-sida mi HER

Heisann!

Det er tirsdag, veka er godt i gang og idag får de oppskrift på en ny alt-i-ett gryte! Denne gangen pasta bolognese, ei smakfull gryte med pasta, kjøttsaus og grønnsaker. Rask og enkel å lage, du har alt i ei gryte, du sitter igjen med lite oppvask… Heilt toppers, med andre ord!

Alt-i-ett pasta bolognese gryte, ca. 4 personer
400 g karbonadedeig
2 gulerøtter, grovhakka
1 paprika, grovhakka
1 løk, finhakka
65 g fersk spinat
200 g fullkornsmakaroni
6 dl kjøttkraft, evt. buljong/fond
2 bokser, 800 g hakka tomater
2 ss tomatpurè
50-100 g raspa ost
1-2 ss finhakka oregano og/eller basilikum, evt. 1-2 ts tørka
salt og pepper
1-2 ss smør til steiking

Slik gjer du:
Steik gulrot, paprika og løk til løken er blank. Tilsett karbonadedeig og steik til den er brun.

Ha deretter oppi makaroni, kjøttkraft, hakka tomater og tomatpure. La gryta småkoke under lokk i 8-10 minutt, eller til makaronien er ferdig.

Rør inn spinat og raspa ost heilt til slutt. Smak til med urter, salt og pepper.

Server straks, gjerne med litt finraspa parmesan.

Hugs at du ikkje trenger å følge oppskrifta slavisk 🙂 Bruk dei grønnsakene du liker og har tilgjengelig, bytt gjerne fullkornsmakaroni med anna type pasta…

Ein fargerik, sunn og smakfull middag for heile familien!

Håper denne gryta faller i smak hos mange! Fleire alt-i-ett oppskrifter kjem garantert framover, det er ingen tvil om at desse oppskriftene faller i smak hos dokke, og det er heilt toppers 🙂

Hugs at eg blir veldig glad for tilbakemeldinger! Tag meg gjerne på instagram med både @lindastuhaug og #lindastuhaug, slik at eg er sikker på at eg får med meg at du lager oppskrifter. Du kan også legge igjen en hilsen i kommentarfeltet her på bloggen, eller på  facebook-sida mi HER

Annonse

12 Kommentarer

S

Silje

20. august 2020

Veldig god!

Linda Stuhaug

22. august 2020

Så kjekt du likte den, Silje 😀

I

Idunn

5. august 2020

Hei! Gleder meg til å prøve denne i morgen. Lurer på om du kan legge alle alt-i-ett-oppskriftene i en egen fane under oppskrifter? Hadde vært så fint å få de samlet på et sted 🙂

Linda Stuhaug

7. august 2020

Godt tips, det skal eg sjå om eg får til etterkvart 😀 Håper gryra smaker!

O

Oddfrid

10. oktober 2019

Hei. Denne gryta smakte utruleg godt. Hadde kun eit lite dryss med salt og pepper, nesten ikkje behov for det eingong. Hadde i 1 chilli. Men lurer på spinaten, kor tid ha den oppi?? Sto ikke i oppskriften.

Linda Stuhaug

11. oktober 2019

Hei! Så kjekt du likte gryte, Oddfrid 😀 Eg har no skrevet inn spinaten i framgangsmetoden. Den kan egentlgi tilsettast kortid som helst 🙂

Å

Åse

11. september 2019

NAM! Nok en one-pot-pasta suksess 😀

Linda Stuhaug

12. september 2019

Fantastisk, Åse 😀 Veldig hyggelig!!

i

isabel

11. september 2019

Hei Kansje ett teit spørsmål Men de sier jo at man ikke skal la rå kylling komme ani andre ting, gjelder det ikke kjøttdeig?

Linda Stuhaug

12. september 2019

Nei 😉

A

Anne Therese

10. september 2019

Diggar alt i eit-gryte! Knall på dagar med lita tid. Skal testast 🙂

Linda Stuhaug

11. september 2019

Samme her! Det er så lettvint 😀 Håper gryta faller i smak hos deg!

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg