20.000 bøker solgt!!!

Egenreklame 

Herlighet!

Eg har fått beskjed frå Frisk Forlag at 20.000 bøker av «OPPTUR MED SUNN MAT» er passert SOLGT! Det er faktisk heilt sjukt mange bøker, og akkurat no så er eg en stolt og veldig glad forfattar♥

«Opptur med sunn mat» var ein barndomsdrøm som gjekk i oppfyllelse januar 2018, etter eit hardt år med jobbing. Til min store glede vart boka tatt enormt godt imot, med fantastiske tilbakemeldinger frå lesere, følgere og bokkjøpere… Eg hadde ikkje i min villaste fantasi trudd at boka skulle bli en så stor suksess som den har blitt, og eg er evig takknemlig!

Ikkje berre takknemlig for at boka har solgt så bra med alle dei herlige tilbakemeldingane eg har fått, men også takknemlig for alle gode minner eg sitter igjen med. En lanseringsfest i stappfullt lokale, besøk hos God Morgen Norge der eg og Wenche lagde søtpotetpizza og snakka litt om fortida mi, boksigneringer, kjente og ukjente som har tatt kontakt og skrytt av boka og oppskriftene mine, foredrag, workshops og eg kan fortsette i fleng…
Eg sitter igjen med så mykje positivt, og det er en så utrulig god følelse!

Er det nye som titter innom, eller kanskje nokon som ikkje har kjøpt boka enda og er nysgjerrige? Her er nokre nokre ord om OPPTUR, det synes eg er på sin rette plass idag 🙂

Opptur med sunn mat er for deg som vil ha inspirasjon til sunne, enkle og varierte oppskrifter til dagens måltder. Boka inneholder 80 oppskrifter på frukost, matpakker, middager og sukkerfri alternativ til det søte. En god miks med andre ord!

I tillegg til deilige oppskrifter, så kan du bruke boka som eit verktøy for å komme i gang med kostholdsendringar. Eg deler mine beste tips for eit sunnare matvalg, gir konkrete anbefalinger og motivasjonstriks som er enkle å følge for alle. Perfekt for deg som treng ein dytt i riktig retning, eller som ønsker å halde på dei gode vanane♥

Boka kan du kjøpe på Frisk Forlag sin heimeside HER :) Veldig mange bokhandlere har også boka, og visst ikkje kan dei alltids ta den inn. Spørr etter den!

Så, tusen, tusen takk alle sammen! Dokke er grunnen til at OPPTUR er blitt suksess♥ No gjenstår det å sjå om det kjem en oppfølgar, eller kva…? 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Hurra for Opptur, og ja takk til oppfølger!!

 2. Corrinne T. Wirkola

  Hei, gratulerer med bok. Vet ikke helt om dette er rette stedet, men jeg leter en oppskrift på smoothie med spinat, grønnkål og ingefær, finner ikke blant oppskriftene.
  Ha en fin dag.

  1. Hei! Takk for det 🙂

   Alle mine oppskrifter på smoothie finner du her:
   https://www.lindastuhaug.no/category/smoothie-og-juice/

   Ha en fin dag!