Slik kan du spore ditt Enriched produkt!

Reklame / innlegg i samarbeid med Enriched Food

Som mange av dokke veit så har eg i snart eit år hatt eit samarbeid med Enriched Food. Ein gang i måneden har eg titta innom bloggen med oppskrift der eg bruker Enriched Food olivenolje med omega-3 i matlaginga mi. Både for smak, men også for å lure inn omega-3 fettsyrer på en enkel og velsmakande måte. Eg veit at det er mange av dokke som har blitt skikkelig glad i desse oljene, og alltid har den i kjøleskapet. Men visste du at du kan gå inn på Enriched Food sin heimeside og spore ditt produkt?


Enriched Food ønsker å vere åpne om prosessen til produktet for å bygge tillitt til sine kunder. Dei trur også at fleire forbrukere har blitt meir opptatt av å vite kor produkta kjem ifra for å vere sikker på at dei er av høg kvalitet og er produsert på ein bærekraftig måte. Enriched Food sine oljer består av Extra Virgin Olivenolje kombinert med høgkvalitets torskeolje med omega-3, og du kan faktisk spore ditt produkt heilt tilbake til Olivenlunden og fiskebåten!

Ved hjelp av batchnummer på ditt produkt så får du denne informasjonen:
♦ Kva fiskebåt som har fanga fisken, og i kva område. Du får også vite kor fiskebåter er akkurat no
♦ Kven som har produsert den høgkvalitets omega-3 oljen, og kvar dette har funnet sted
♦ Kva område på Kreta olivenane har blitt høsta inn
♦ Kva produsent som har laga den økologiske, Extra Virgin Olivenoljen.

I det samme produksjonslokalet på Sunnmøre der torskeoljen blir raffinert og blanda med olivenoljen, blir og det ferdige produktet tappa og pakka. Det betyr at du som kunde har oversikt på heile produksjonslinja fra hav til bord! Er det ikkje fantastisk?

Alt du trenger å gjere er å:
→ Gå innpå www.enrichedfood.com
→  Gå på «Sporbarhet» i menyen
→  Slå inn ditt batch-nummer i søkefeltet
→  Og informasjonen kjem med det samme!

Håper det var oppklarande for dokke som har produktet. Håper også at fleire er inspirert til å prøve ut Enriched Food sin olivenolje med omega-3! Det er ikkje meir enn 1 ts av denne oljen som skal til for å dekke det daglige, anbefalte inntaket av dei livsnødvendige fettsyrene♥ Igjen: på en veldig enkel og velsmakande måte!

Ha en herlig fredag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *