Nydelige nøttesmør

Reklame / innlegg i samarbeid med Helios

Dokke veit kor glad eg er i nøttesmør. Det løfter einkvar topping på havregraut, smoothie, kjøleskapsgraut, yoghurtblandinger. I tillegg smaker nøttesmør fantastisk som pålegg, glasur, i bakst eller konfekt, som ingrediens i ulike diper, sauser, supper og dressinger. For å ikkje snakke om ei skei rett i munnen…

Dei siste vekene har eg vore så heldig og har fått prøvd Helios sine ulike typer nøttesmør. Desse finnes i 8 varianter med forskjellige typer nøtter, fine, grove, med salt og uten salt. Dette er heilt reine produkter med 100% nøtter (99% for de med salt) og uten kunstige tilsetningsstoffer.

Det eg synes er så fint med Helios sine produkter er at dei brenner for rein, bærekraftig og økologisk mat. I heile 50 år har dei produsert mat etter desse prinsippa. Porteføljen er svært brei, alt fra mjøl til krydder, pasta, nøtter, pålegg m.m – sjølvsagt med dei samme kjerneverdiane som alltid ligger bak.

Kjøper du eit produkt hos Helios, så er kvar råvare nøye utvalgt og skånsomt behandla for å bevare alle smak og næring fra naturen. Det blir aldri brukt kunstige tilsetningstoffer eller unødvendige fyllestoffer. Dei er overbevist om at rein mat smaker best,  er best for helsa, og er best for kloden.

Og skal eg fortelle dokke eit av dei beste kvalitetstegna med nøttesmøra? Sidan Helios ikkje bruker emulgator, bindemidler eller andre kunstige tilsetningsstoffer, så skiller nøttesmøra seg under transporten. Dette er eit altså kvalitetstegn og fettet legger seg øverst i glasset. Det er berre å røre godt, så får nøttesmøret den deilige konsistensen den skal ha 🙂

Nøttesmøra er kun ein brøkdel av utvalget Helios har. Nøttesmøra er ein del av serien med pålegg, som også inkluderer to ulike typer eplemoser. Desse har vore på markedet i lang tid, men dei relanserer påleggsrangen sin no med nytt design. Ikkje berre ser glassa lekre ut, innholdet er svært anvendelig, nydelig på smak og er svært enkelt å bruke:

Hasselnøttsmøret som topping på smoothiebowl♥

Hasselnøttsmøret har en svært rik smak, og det er ingen tvil om at dette nøttesmøret er laga av nettopp hasselnøtter.

Cashewnøttsmør som topping på kjøleskapsgraut♥

Cashewnøttsmøret har ein krema, silkemjuk konsistens – og dette er blant topp tre favoritter nøttesmør fra Helios. Nam!

Grovt peanøttsmør m/ salt som tilbehør til eplekake♥

Peanøttene til Helios røstes på ein spesiell måte som gir mykje nøttesmak og skikkelig crunch. Peanøttsmøra finnes i heile 4 ulike varianter: grovt, fint, med salt og uten salt. Min favoritt er grovt peanøttsmør med salt!

Mørkt mandelsmør som dip til eplebåter♥

Frukt og nøttesmør er en magisk kombinasjon, og dette er supersnacks på sitt beste! Mandelsmøret finnes også som lyst mandelsmør, og forskjellen er at det mørke er mandler med skall, medan det lyse er med skoldede mandler.

Håper fleire har lyst å prøve seg på dei ulike typane med nøttesmør fra Helois. Du får kjøpt dei på Life sin heimeside her♥ Dei selgast også på Life butikker, Sunkost, utvalgte Meny-, Spar-, Mega-, og OBS butikker. 

Eg har også fått lov å ha ein giveaway der ein kan stikke av med alle dei 8 ulike typane nøttesmør. Besøk meg på instagram under @lindastuhaug og bli med 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Er dette reklame?

    1. Det står veldig klart og tydelig øverst i innlegget at dette er reklame / samarbeid med Helios ja 😉

  2. Sååå kjekt du har fått samarbeid med Helios! Det er veldig gode produkter både med tanke på smak og at alt er økologisk. Alle tomler opp 🙂 🙂

    1. Ja, ikkje sant? 😀 Eg er virkelig superfornøgd og håper vi kan ha fleire samarbeid framover <3