Vekemeny 41/2019

Heisann!

Det er søndag igjen, og avslutning eller starten på høstferien for mange. Ferie eller ei, middagen må på bordet, og eg har som alltid satt sammen eit forslag til vekemeny til dokke 🙂 En god miks av ulike oppskrifter, og eg håper det er noko for einkvar smak:

MANDAG!
Fargerik, vegetarisk pastasalat, oppskrift her

*

TIRSDAG!
Spinatsuppe med pannestekt torsk, oppskrift her

*

ONSDAG!
Gratinert kyllingform med sukkerfri sweet chili saus, oppskrift her

*

TORSDAG!
Kreolsk laksepanne, oppskrift her

*

FREDAG!
Heimelaga burger med sprø søtpotetfries, oppskrift her

*

LØRDAG!
Dessert til frukost – frukostskål med søte, varme bær, oppskrift her

*

SØNDAG!
Hjortekarbonader med krema kantarell, oppskrift her

*

VEKAS BAKETIPS!
Sunnare snickerskake – ein enkel favoritt, oppskrift her

*

VEKAS MATPAKKETIPS!
Supre havrevafler som passer med både salt & søtt pålegg, oppskrift her

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT!
Knasande sprø, rista kikerter, oppskrift her

Om eg får inspirert med en, to eller sju oppskrifter – så er eg uansett fornøgd! Eg veit det er nokon som følger vekemenyane slavisk, og eg veit det er nokon som plukker ut det som frister mest. Glad for å inspiere er eg uansett kor mange oppskrifter som blir tatt i bruk 🙂

Ha en nydelig søndag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *