Dei 6 mest populære innlegga/oppskriftene i september

Og vips – så var vi godt i gang med oktober måned!

Vi er allerede komt til 7.oktober, men bedre seint enn aldri. Eg holder på tradisjonen om å samle opp dei mest populære oppskriftene/innlegga fra måneden som er forbi. Både for min egen del, men også for dokke – eg veit mange liker denne oppsummeringa!

Så, her er topp 6 innlegg fra september:

Sukkerfri plommekake med vaniljekrem → OPPSKRIFT HER.
Luftig, saftig plommekake med vaniljekrem. Rett og slett nydelig god! Har du norske plommer til overs, prøv denne kaka. Du kjem ikkje til å angre!

*

Indisk alt-i-ett linsegryte med søtpotet & kikerter → OPPSKRIFT HER.
Ei skikkelig smakfull og nydelig alt-i-ett linsegryte med søtpotet & kikerter. Indiske smaker er alltid godt, og det er heilt supert som kjøttfritt alternativ!

*

Mine beste matpakketips for deg som vil ha en fargerik, sunn & digg matpakke → INNLEGG HER.
Eg deler mine fire beste matpakketips som sikrer deg en fargerik, sunn og digg matpakke kvar einaste dag. Det trenger absolutt ikkje vere komplisert, tvert imot – små triks kan utgjere ein stor forskjell!

*

Fylte, grove pannekaker med krema spinat → OPPSKRIFT HER.
Fylte pannekaker passer med det aller meste av fyll, og denne gangen blei det krema spinat. Saftig, godt og veldig enkelt, og ei oppskrift som veldig mange har laga dei siste vekene!

*

Sukkerfri eplekake med vaniljekrem → OPPSKRIFT HER
Nesten samme oppskrift som plommekaka, men med eple. Eg har fleire oppskrifter på eplekakrr, men dette er definitivt den beste. Fantastisk god!

*

Krema blomkålform med laks → OPPSKRIFT HER
Åh, denne oppskrifta har virkelig slått an! Utrulig mange gode tilbakemeldinger, det er stas. En knallgod kvardagsmiddag for heile familien!

Kva har vore din favorittoppskrift fra september? Det må ikkje vere oppskrift som eg delte i september 🙂 Kanskje du har funne ein anna favoritt i arkivet? Del gjerne! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *