Vekemeny 42/2019

Hei!

Då er det søndag igjen, og ei ny veke nærma seg med stormskritt 🙂 Den kommane veka gleder eg meg litt ekstra til, blant anna fordi eg har en stor, gledelig og spennande nyhet eg skal dele med dokke… Kanskje eg røper allerede imorgon…? 🙂

Uansett, før den tid må vi komme oss gjennom søndagen, og vi må planlegge den kommande veka med blant anna middagsmat! Her har de mitt forslag til vekemeny:

MANDAG!
Chili sin carne med søtpotet, oppskrift her

*

TIRSDAG!
Alt-i-ett krema pastagryte med skinke, oppskrift her

*

ONSDAG!
Baconsurra kyllingfilet med bakte rotgrønnsaker og tzatsiki, oppskrift her

*

TORSDAG!
Potet- og purreløksuppe med laks, oppskrift her

*

FREDAG!
Søtpotet nachos, oppskrift her

*

LØRDAG!
Gulrot(kake) havregraut, oppskrift her

*

SØNDAG!
Ovnsbakt laks med den beste fiskesausen, oppskrift her

*

VEKAS MATPAKKETIPS!
Proteinrike havremuffins med eple & kanel, oppskrift her

*

VEKAS BAKETIPS!
Eltefritt brød med havre, spelt og valnøtter, oppskrift her

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT!
Saftige havrepannekaker med eplemos, oppskrift under bildet♥

Reklame / produktplassering i samarbeid med Helios

Saftige havrepannekaker med eplemos
3 ss Helios eplemos
1 ss kesam
45 g havremjøl
1 egg
1 ss sukrin gold (eller anna valgfri søtning)
1/2 ts bakepulver
eit dryss kanel og kardemomme

Slik gjer du:
Visp sammen ingrediensane og la røra svelle i 5 minutt. Steik fyldige pannekaker på middels varme til dei er gylne. Bruk steikefett om nødvendig. Server med friske bær og gjerne en god klatt Helios mandelsmør

Desse pannekakene passer like godt til frukost, lunsj og matpakken, som til kaffikoppen eller kveldskosen 🙂 En super måte å bruke både eplemosen og mandelsmøet på – desse to består av 100% eple og mandler, uten kunstige tilsetninger, sukker eller søtstoffer♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *