Hurra, endelig kjem bok nummer to!!

«Middag.
Det er noko som skal på bordet kvar einaste dag, på det mest kaotiske tidspunktet på ettermiddagen. Det er det måltidet som krev mest planlegging og førebuing. Det er gjerne det måltidet ein samlar familien til, og som skal tilfredsstille alle rundt bordet. Det er og det måltidet ein stiller aller mest spørsmål om. Det er heilt likt kvar einaste gong;
kva skal vi ha til middag?

Etter suksessen med mi forrige bok, Opptur med sunn mat, var eg aldri i tvil om at eg skulle lage ei ny kokebok. Eg visste berre ikkje når den skulle komme, eller kva den skulle handle om.

Ein dag slo det meg. Middagsmat! Det er middagsmat følgarane og lesarane mine treng, og vil ha!

Med denne boka skal du sleppe å stille deg middagsspørsmålet kvar einaste dag. Boka er for deg som slit med tidsklemma, for deg som syns middagsmat er ei utfordring, for deg som treng inspirasjon til sunne, enkle kvardagsmiddagar. Det er det som er fokuset mitt denne gongen. Heimelaga, sunne middagar, som alle kan lage.

Eg har prøvd å forenkle oppskriftene så mykje som mogleg, for eg har eit ønske om å gjere deg trygg på kjøkkenet med maten eg deler. Eg har også delt oppskriftene inn i kategoriar, slik at du kan finne ein middag i den kategorien som passar din kvardag best. Undervegs kjem eg med tips og triks for å lukkast med middagsmaten. Eg deler mine basisvarer, kjøkkenreiskap og korleis du kan gjere smarte innkjøp, redusere matbudsjettet og minske matsvinnet. Avslutningsvis får du 10 vekemenyar med tilhøyrande handlelister. Alt etter ønske frå dykk!

Mange har ei formeining om at det er tidkrevande, vanskeleg og avansert å lage gode middagar frå botnen av, men det treng det absolutt ikkje vere. Heimelaga, sunne middagar kan vere både raske, ukompliserte, gode og overkommelege for alle. Ein opptur med sunne middagar, rett og slett!»

Slik startar mi kommande, nye bok med tittelen OPPTUR MED SUNNE MIDDAGAR♥

Herlighet, eg har gleda meg sånn til å fortelle dette til dokke! Eg har holdt korta tett til brystet i heile 2019 og endelig kan eg røpe at eg har jobba med ny kokebok i heile år – saman med Frisk Forlag♥  Temaet er MIDDAGAR og boka er proppfull av 80 lekre middagsoppskrifter som passer for absolutt alle; småbarnsfamilier, familier, ynge, eldre, den kresne, den mindre kresne, om ein er mange, om ein er aleine…

Og kvifor valgte eg å lage ei kokebok kun med fokus på middagar?
Jo, fordi det er det de trenger, og det de vil ha! Eg har høyrt på dokke, fått innblikk i kva som er dei største utfordringane i kvardagskostholdet, sett på tilbakemeldinger eg har fått, gått grundig gjennom kva oppskrifter som er mest populære… Alle svar retter seg mot middagsmat. Kvardagsmiddagar som er sunne, raske og enkle å lage. Kvardagsmiddagar som smaker godt og som gjer godt.

No lurer du kanskje på kortid boka blir lansert?
Offentlig lansering er i januar 2020, og boka er i butikk frå starten av januar.

Men – vi åpner for FORHÅNDSSALG i slutten av oktober. Det betyr at du kan bestille boka og få den i postkassa i god tid før jul! En perfekt julegave til deg sjølv eller nokon du er glad i♥

De skal sjølvsagt få oppdatering på når forhåndssalget er i gang. Og de skal sjølvsagt få litt innblikk i denne bokprosessen på samme måte som min forrige. Innlegg og oppdateringer vil komme! I mellomtida så håper eg at de gleder dokke like mykje som meg♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

26 kommentarer

 1. Kristin

  Yey! Gleder meg!! Så gøy!

  1. Så hyggelig 😀

 2. Ingvild

  Ååååå woho!!! Gratulerer så masse 😀 Velfortjent! Jeg er blitt så glad i bloggen din, synes du både er flink til å formidle matglede, men også lage gode, enkle og smarte middagsoppskrifter! Er støtt og stadig innom og bruker oppskriftene dine. Så sent som i dag laget jeg kreolsk torskegryte til foreldrene mine, og den er jo såå god og enkel å lage <3 Takk for all inspirasjon!

  Hilsen Ingvild

  1. Tusen, tusen takk Ingvild 😀 Så koselig at du har blitt glad i bloggen min, og synes eg er flink til å formidle matglede og smarte middagsoppskrifter. Det er veldig stas å lese 🙂 <3 Klem!

 3. Anne Therese

  Woohoo!!! So moro 🙂 🙂 Perfekt julegåve til meg sjølv 😉 Gratulera med ny bok, velfortjent og håpar at endå fleire får augene opp for bloggen din og den innsatsen du gjere for oss lesarane 🙂

  1. Tusen takk, Anne Therese! Det er veldig, veldig hyggelig å lese 😀 Virkelig den perfekte julegave til seg sjølv <3

 4. Kristine

  Vil det være oppskrifter i kokeboka man ikke finner her på nettsiden din? ☺️

  1. Ja, over halvparten av oppskriftene (over 40 oppskrifter altså) er heilt nye og ligger IKKJE på bloggen 🙂

 5. Maritha

  Hurra! Såå glad æ ble elsker din første å gleder mæ masse til den neste❤️

  1. Såå hyggelig, Maritha 😀 Det er veldig kjekt å lese <3

 6. Oddny Mokkelbost

  Venter med lengsel

  1. Så hyggelig 😀

 7. For en god nyhet Linda ❤ gleder meg til den kommer ut. Opptur med sunn mat er min favoritt og står på benken, men har plass til en til. Du er utrolig flink ❤

  1. Tusen takk Mona! Det er veldig hygelig å lese <3

 8. Hurra!! Nå ble jeg så glad!! Skal selvfølgelig forhåndsbestilles!

  1. Fantastisk – det er stas 😀

 9. Jeg er av typen som liker sunn mat med enkle råvarer. Ikke noe ekstra sunkost-tilbehør. Og det er nettopp derfor jeg DIGGER deg I går hadde vi speltlompelasagne og hele familien åt tallerkenen ren. I morgen blir det pastasalat med kylling og jeg får vann i munnen bare av tanken Keep it up. Jeg elsker å ikke måtte tenke selv

  1. Så hyggelig å lese, Lena 😀 Det er en veldig fin tilbakemelding å få, tusen takk! Håper pastasalaten smaker idag <3

 10. Gratulerer så mye! Dette blir veldig spennende

  1. Så absolutt! Tusen takk 😀

 11. Line Hagenborg

  Hærlig! Gratulerer med ny bok! Den må jeg ha! Er stadig på sida di og finner oppskrifter. I går lagde jeg tomatsuppa di, guttungen spiste to store porsjoner Takk for alle god råd og oppskrifter som du deler!
  Line

  1. Tusen takk, Line 😀 Så hyggelig å lese! Kjekt når oppskrifter også faller i smak hos barna – det er stas 🙂

 12. Elin Berge

  Hei vil gjerne forhåndsbestille 2 stk av den nye kokeboka di

  1. Det er veldig kjekt, men du må klikke deg inn via linken for å bestille bøker 🙂

   https://www.friskforlag.no/produkt/opptur-med-sunne-middagar/

   😀 Håper det ordner seg!

 13. Torill Hagen

  Det blir spennende, gleder meg