Linda Stuhaug

Annonse

Lunsjwraps

Lunsjwraps
God fredag!
Idag titter eg innom med dagens lunsj:
Lunsjwraps med lomper og deilig pålegg!
Enkelt og greit: → Halve lompa smurt med kremost & pesto → Andre halvdelen fylt med salat, fenalår og paprika → Rulla sammen med påleggsida først, slik at kremosten «limer» lompa sammen til slutt
Skjær gjerne på tvers og nyt med det samme♥ Har eg med meg lompewraps i matpakken eller som turmat, så synes eg dei holder seg best visst eg pakker dei inn i aluminiumsfolie eller plastfolie, vertfall visst eg klargjer kvelden før. Lager eg dei på morgonen så holder seg seg ofte godt til lunsjtider 🙂
Dette er ein veldig typisk matpakke for min del, med litt ekstra grønnsaker i form av spisspaprika, sukkererter, gulrot, agurk eller småtomater♥
Passer sjølvsagt like godt til frukost, tilbehør til middagen eller kveldsmat også! Detter er også en deilig tapasrett visst ein skjærer opp lompene i 4-5 biter. Nam!
Du kan bruke dei lompene du liker og foretrekker. Eg pleier å bruke Buer Speltlomper til wraps, fordi dei er bittelitt større og tjukkare enn potetlompene. Ellers lager eg heimelaga lomper:
Oppskrift finner du her! Desse kan du fint lage glutenfri dersom det er nødvendig.
Då gjenstår det å sei god helg♥ Skal du ut på tur så er desse lunsjwrapsa nydelige som turmat 🙂

God fredag!

Idag titter eg innom med dagens lunsj:

Lunsjwraps med lomper og deilig pålegg!

Enkelt og greit:
→ Halve lompa smurt med kremost & pesto
→ Andre halvdelen fylt med salat, fenalår og paprika
→ Rulla sammen med påleggsida først, slik at kremosten «limer» lompa sammen til slutt

Skjær gjerne på tvers og nyt med det samme♥ Har eg med meg lompewraps i matpakken eller som turmat, så synes eg dei holder seg best visst eg pakker dei inn i aluminiumsfolie eller plastfolie, vertfall visst eg klargjer kvelden før. Lager eg dei på morgonen så holder seg seg ofte godt til lunsjtider 🙂

Dette er ein veldig typisk matpakke for min del, med litt ekstra grønnsaker i form av spisspaprika, sukkererter, gulrot, agurk eller småtomater♥

Passer sjølvsagt like godt til frukost, tilbehør til middagen eller kveldsmat også! Detter er også en deilig tapasrett visst ein skjærer opp lompene i 4-5 biter. Nam!

Du kan bruke dei lompene du liker og foretrekker. Eg pleier å bruke Buer Speltlomper til wraps, fordi dei er bittelitt større og tjukkare enn potetlompene. Ellers lager eg heimelaga lomper:

Oppskrift finner du her! Desse kan du fint lage glutenfri dersom det er nødvendig.

Då gjenstår det å sei god helg♥ Skal du ut på tur så er desse lunsjwrapsa nydelige som turmat 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg