Linda Stuhaug

Annonse

Kyllingsalat med quinoa & fetaost

Kyllingsalat med quinoa & fetaost
Heisann!
Idag serverer eg dokke ein smakfull, fargerik og nydelig kyllingsalat med quinoa & fetaost:
Super som en lettvint middag, til lunsj, til koldtbord & tapasbord. Eg har brukt ferdigstekt kylling fra Den Stolte Hane – i pestosmak. Eg fant kyllingen på 50% fordi den nærma seg utløpsdato (#matreddar) 🙂
Kyllingsalat med quinoa & fetaost 2 dl quinoa 400-600 g ferdigstekt kylling 1 glass fetaost 1 pk ruccola 1 rød paprika 1 gul paprika 1/2 agurk 1/2 bunt vårløk 2 norske epler rista gresskarkjerner
Dressing 1 beger rømme/kesam/creme fraiche 2-4 ss pesto salt og pepper
Slik gjer du: 1. Skyll quinoa godt under rennande, varmt vatn. Kok opp 4 dl vatn og la quinoaen småkoke med lokk i 15 minutt. Avkjøl (eg pleier å hurtigavkjøle i frysaren).
2. Kutt alle grønnsakene i passelige biter. Kutt også kyllingen i mindre biter om nødvendig. Bland sammen med den avkjølte quinoaen.
3. Bland sammen ingrediensane til dressingen. Smak til med kor mykje pestosmak du ønsker, og til slutt salt og pepper.
4. Server gjerne med litt crunch fra nøtter/frø/kjerner. Eg brukte rista gresskarkjerner.
Skikkelig godt, og en perfekt måte å bruke opp diverse grønnsaker på 🙂 Hugs at du ikkje trenger å følge oppskrifta slavisk, bruk den som inspirasjon og miks & triks med ulike grønnsaker og ingredienser du har tilgjengelig og liker.
No venter ein dag i Oslo!
Håper alle får ein finfin tirsdag 🙂

Heisann!

Idag serverer eg dokke ein smakfull, fargerik og nydelig kyllingsalat med quinoa & fetaost:

Super som en lettvint middag, til lunsj, til koldtbord & tapasbord. Eg har brukt ferdigstekt kylling fra Den Stolte Hane – i pestosmak. Eg fant kyllingen på 50% fordi den nærma seg utløpsdato (#matreddar) 🙂


Kyllingsalat med quinoa & fetaost
2 dl quinoa
400-600 g ferdigstekt kylling
1 glass fetaost
1 pk ruccola
1 rød paprika
1 gul paprika
1/2 agurk
1/2 bunt vårløk
2 norske epler
rista gresskarkjerner

Dressing
1 beger rømme/kesam/creme fraiche
2-4 ss pesto
salt og pepper

Slik gjer du:
1. Skyll quinoa godt under rennande, varmt vatn. Kok opp 4 dl vatn og la quinoaen småkoke med lokk i 15 minutt. Avkjøl (eg pleier å hurtigavkjøle i frysaren).

2. Kutt alle grønnsakene i passelige biter. Kutt også kyllingen i mindre biter om nødvendig. Bland sammen med den avkjølte quinoaen.

3. Bland sammen ingrediensane til dressingen. Smak til med kor mykje pestosmak du ønsker, og til slutt salt og pepper.

4. Server gjerne med litt crunch fra nøtter/frø/kjerner. Eg brukte rista gresskarkjerner.

Skikkelig godt, og en perfekt måte å bruke opp diverse grønnsaker på 🙂 Hugs at du ikkje trenger å følge oppskrifta slavisk, bruk den som inspirasjon og miks & triks med ulike grønnsaker og ingredienser du har tilgjengelig og liker.

No venter ein dag i Oslo!

Håper alle får ein finfin tirsdag 🙂

Annonse

6 Kommentarer

A

Anna Bordevik Nilsen

17. januar 2020

Må gi tilbakemelding på denne nydelige kyllingsalaten med quinoa og fetaost. Lagde dette som en lett middag og siden jeg hadde mango liggende ble også den en del av retten. Dressingen med pesto var super godt. Så denne skal lages flere ganger. Nyydelig salat.

Linda Stuhaug

18. januar 2020

Så hyggelig tilbakemelding, takk Anne 😀 Kjekt å lese at salaten falt i smak! Synes denne er supergod sjølv også!! 🙂

H

Hilde

23. oktober 2019

Hei! Jeg er student og bor i Førde, er fra Østlandet. Min mamma er kjempestor fan av deg og jeg har lyst til å gi henne en oppmerksomhet og vet hun ønsker seg boken din. Lurer på om det er noen som helst mulighet for at jeg kunne kjøpt boken din og møtt deg i Førde og om du kunne skrevet en liten hilsen i den? Skjønner det er mye å be om men hun hadde blitt sååå glad

Linda Stuhaug

24. oktober 2019

Hei Hilde! Det er så absolutt ein mulighet, ingen problem 🙂 Send meg en mail på linda_stuhaug@hotmail.com, så kan vi avtale nærmare <3

C

Camilla

16. november 2020

Hvor mange personer er denne oppskriften for?

Linda Stuhaug

17. november 2020

3-5, alt ettersom 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg