Linda Stuhaug

Annonse

26. oktober 2019

Grateful Nature

Grateful Nature
Reklame / i samarbeid med natur.no
God lørdag alle sammen!
Som eg har nevnt tidligare i veka, så var eg ein svipptur til Oslo for nokre dager. Det var i hovedsak i forbindelse med eit samarbeid med natur.no, der eg var med og holdt ein webinar/internettforedrag om korleis bruke næringsrike råvarer i kreativ og sunn matlaging. Eg var med Anders Dreyer på dette internettforedraget, der han tok med seg fleire engasjerte følgere inn i supermatens verden og delte sin entusiasme for helse og naturlige oppskrifter. Eg supplerte med mine tips, triks og erfaringer med dei produkta eg kjente til.
Det var nemlig slik at fokuset i dette webinaret var Grateful Nature serien, som er ein serie med det vi kaller supermat. Supermat eller næringstett mat kjennetegnes ved at det er ein levande matkilde som inneholder veldig mykje næringsstoff, antioksidanter, vitaminer, mineraler og/eller fiber per gram. Det kan faktisk vere heile 10-100 ganger så mykje næring per gram sammenligna med vanlig mat, og kan derfor vere gunstig å implementere i kostholdet på en eller fleire måter – i tillegg til eit sunt og variert kosthold.
Grateful Nature serien har alt frå tørka frukt og bær, til nøtter, frø, kjerner, kakaopulver, chiafrø, tørka og pulveriserte frukter/grønnsaker/sopper/urter, ulike søtninger og mykje, mykje meir. Det seier seg sjølv at det er ingredienser med mange bruksområder, og eg har brukt nokre slike supermat-kilder i kostholdet mitt i årevis, og har også fleire oppskrifter her på bloggen med det. La meg vise deg nokre eksempler
CHIAFRØ
Chiafrø passer til veldig, veldig mykje. Eg har brukt det mest til kjøleskapsgraut/havregraut, chiapudding, ingrediens i bakverk som knekkebrød, havrebrød eller i energikuler.
*
GOJIBÆR
Gojibær synes eg er fantasisk godt som topping på yoghurtblandinger, smoothie, sorbet, heimelaga is og lignande. I tillegg er det knallgodt å bruke som ingrediens i for eksempel heimelaga energikuler eller sjokolade.
*
HEIMELAGA SJOKOLADE
Eg har laga heimelaga, rå sjokolade i årevis – og synes det er utrulig godt. Her er det mange måter å variere på med ulike smakstilsetninger!
*
Har du lyst å få med deg internettforedraget? Gratis tilgang får du her. I webinaret deler vi ein rabattkode som kan brukast i nettbutikken.
Du får og ein gratis e-bok med over 100 veganske oppskrifter på alt fra ro sjokolade til smoothie, dessert, energikuler, middager og mousse. Dette er oppskrifter som er fri for e-stoffer, raffinert sukker, farge, kunstig søtning, melk, gluten og konseveringsmidler. I heftet får du informasjon om kva egenskaper dei forskjellige plantene har, når det egner seg å bruke dei, og korleis bruke ingredienser for å få ønska smak, farge og konsistens.
Natur.no er nettbutikken for deg som vil velge sunt og bærekraftig – alt i sortimentet er naturlige råvarer med hovedfokus på økologisk 🙂

Reklame / i samarbeid med natur.no

God lørdag alle sammen!

Som eg har nevnt tidligare i veka, så var eg ein svipptur til Oslo for nokre dager. Det var i hovedsak i forbindelse med eit samarbeid med natur.no, der eg var med og holdt ein webinar/internettforedrag om korleis bruke næringsrike råvarer i kreativ og sunn matlaging. Eg var med Anders Dreyer på dette internettforedraget, der han tok med seg fleire engasjerte følgere inn i supermatens verden og delte sin entusiasme for helse og naturlige oppskrifter. Eg supplerte med mine tips, triks og erfaringer med dei produkta eg kjente til.

Det var nemlig slik at fokuset i dette webinaret var Grateful Nature serien, som er ein serie med det vi kaller supermat. Supermat eller næringstett mat kjennetegnes ved at det er ein levande matkilde som inneholder veldig mykje næringsstoff, antioksidanter, vitaminer, mineraler og/eller fiber per gram. Det kan faktisk vere heile 10-100 ganger så mykje næring per gram sammenligna med vanlig mat, og kan derfor vere gunstig å implementere i kostholdet på en eller fleire måter – i tillegg til eit sunt og variert kosthold.

Grateful Nature serien har alt frå tørka frukt og bær, til nøtter, frø, kjerner, kakaopulver, chiafrø, tørka og pulveriserte frukter/grønnsaker/sopper/urter, ulike søtninger og mykje, mykje meir. Det seier seg sjølv at det er ingredienser med mange bruksområder, og eg har brukt nokre slike supermat-kilder i kostholdet mitt i årevis, og har også fleire oppskrifter her på bloggen med det. La meg vise deg nokre eksempler

CHIAFRØ

Chiafrø passer til veldig, veldig mykje. Eg har brukt det mest til kjøleskapsgraut/havregraut, chiapudding, ingrediens i bakverk som knekkebrød, havrebrød eller i energikuler.

*

GOJIBÆR

Gojibær synes eg er fantasisk godt som topping på yoghurtblandinger, smoothie, sorbet, heimelaga is og lignande. I tillegg er det knallgodt å bruke som ingrediens i for eksempel heimelaga energikuler eller sjokolade.

*

HEIMELAGA SJOKOLADE

Eg har laga heimelaga, rå sjokolade i årevis – og synes det er utrulig godt. Her er det mange måter å variere på med ulike smakstilsetninger!

*

Har du lyst å få med deg internettforedraget? Gratis tilgang får du her. I webinaret deler vi ein rabattkode som kan brukast i nettbutikken.

Du får og ein gratis e-bok med over 100 veganske oppskrifter på alt fra ro sjokolade til smoothie, dessert, energikuler, middager og mousse. Dette er oppskrifter som er fri for e-stoffer, raffinert sukker, farge, kunstig søtning, melk, gluten og konseveringsmidler. I heftet får du informasjon om kva egenskaper dei forskjellige plantene har, når det egner seg å bruke dei, og korleis bruke ingredienser for å få ønska smak, farge og konsistens.

Natur.no er nettbutikken for deg som vil velge sunt og bærekraftig – alt i sortimentet er naturlige råvarer med hovedfokus på økologisk 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg