Her er dei første bildene fra mi nye kokebok!

Reklame for egen bok

OPPTUR MED SUNNE MIDDAGAR er tittelen på mi nye kokebok som forrige veke blei sendt til trykk♥ Som nevnt tidligare så har boka offentlig lansering i januar 2020, og er i butikk frå starten av januar.

Men, forhåndsbestilling åpner kommande søndag! Det er berre 6 små dager til, og då kan du bestille en eller fleire bøker og få den eller dei i postkassa før jul. Er du begynt å tenke på julegaver, så vil eg absolutt påstå at dette er en perfekt julegave til deg sjølv eller nokon du er glad i 🙂 

Eg skal sjølvsagt oppdatere dokke, men før den tid så vil eg gjerne vise dokke dei første matbildene fra den kommande boka mi. Det er ingen andre enn Jon Marius Nilsson som stod i spissen her med kamera. Vi samarbeider utrulig godt ilag, og eg var aldri i tvil om at eg ville ha Jon Marius som fotograf på denne boka også.

Han kom med fly i fleire omganger i sommar, og alle bildene blei tatt på samme måte som forrige gang: heime på kjøkkenet og verandaren til mor og far 🙂 Sida eg bur i ei leilighet med mindre plass per idag, så var dette den beste måten å gjere det på – og det fungerte heilt ypperlig!

Boka har over 80 oppskrifter, og her ser du dei 15 første bildene: 


Ser det ikkje rålekkert ut? Eg er så utrulig fornøgd!

Fleire har spurt korleis type middagsbok dette blir. Inndeling av kapitler skal eg absolutt dele med dokke! Det er ein heilt ny, spesiell og unik inndeling som eg aldri har sett kokebøker ha tidligare. Eg både trur og håper de kjem til å digge (!) det 😀

Stay tuned♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 kommentarer

 1. Hei Linda!

  Ville bare si at jeg er så glad for bloggen din, og bruker den ofte for å skaffe informasjon. Skriver sjelden kommentarer, men jeg er en hyppig leser. Gleder meg til boken din kommer og stå på videre!

  Hilsen Birgitte

  1. Hei Birgitte! Tusen takk, så hyggelig å høyre fra deg 😀
   Kjek å lese at du gleda deg til boka mi kjem <3

 2. Läckra bilder <3
  Grytan med ris, toppad med avokado, ser riktigt god ut!

  1. Tusen takk Tobbe 😀 Den fargerike middagspanna er nydelig!

 3. Gleder meg til boka kommer

  1. Fantastisk! Det er kjekt å lese, Karin 🙂

 4. Britt Gjermundnes

  Ser utrolig godt ut gleder meg veldig til den kommer ut

  1. Så kjekt å lese, Britt 😀

 5. Gleder meg til den boka

  1. Så kjekt å lese, Else 😀

 6. Så flotte bilder! Maten ser veldig fristende ut. Den skal jeg ønske meg til jul.

  1. Det er veldig kjekt å lese, Tanja!! 🙂

 7. Jeg tror det blir ei spennende kokebok. Disse første 15 bildene er nydelige. Gleder meg til boka. Lykke til med salget

  1. Tusen takk, Ann-Berit 😀