Dei 7 mest populære innlegga/oppskriftene i oktober

Hei!

Vipps – så var også oktober over, og vi beveger oss inn i årets siste høstmåed. Det betyr som alltid ein oppsummering av dei mest populære innlegga/oppskriftene fra måneden som er forbi.

Denne måneden delte eg min store, lille hemmelighet, og det blei definitivt månedens mest populære innlegg:

«Hurra, endelig kjem bok nummer to!» → INNLEGG HER
Eg har holdt korta tett til brystet i heile 2019 og endelig kunne eg røpe at eg har jobba med ny kokebok i heile år♥  Temaet er MIDDAGAR og boka er proppfull av 80 lekre middagsoppskrifter som passer for absolutt alle, og i dette innlegget deler eg litt informasjon om mi kommande kokebok!

*

Alt-i-ett krema pastagryte med skinke → OPPSKRIFT HER
Alt-i-ett middager er middager der du har alt i en gryte. Noko ekstra tilbehør er ikkje nødvendig, og du setter heile gryta på bordet til servering. Muligheten for variasjon er stor, og ein kan bytte ut og trikse til oppskrifta akkurat som ein ønsker ut fra kva ein liker og har tilgjengelig!

*

Sunne bananmuffins med blåbær → OPPSKRIFT HER
Deilig oppskrift på sunne bananmuffins med blåbær! Desse lager du uten helsekostprodukter, samtidig som dei er uten tilsatt sukker, og kan lagast uten gluten/melk om det er eit behov.

*

Saftgie havrescones → OPPSKRIFT HER.
Desse er grove, veldig gode og ferdige på kort tid. Perfekt å slenge sammen som eit ekstra tilbehør til middagen (salat, suppe, gryte…), til frukost, turmat, matpakken eller kveldsmaten.

*

«Her er det første bildene fra mi nye kokebok» → INNLEGG HER.
Eg doler dei 15 første bildene fra kokeboka mi! Eit innlegg som skapte mykje engasjement♥

*

Sukkerfri blåbærsmuldrepai med vaniljekrem → OPPSKRIFT HER
Nydelig smuldrepai som passer ekstra godt til helg, fest og feiring. Denne er så utrulig god!

*

Enkel, heimelaga tomatsuppe → OPPSKRIFT HER.
Oppskrifta blei delt denne veka, men allerede har SÅ mange laga denne tomatsuppa! «Aldri meir tomatsuppe fra pose» har eg fått fleire kommentarer om 🙂

For en gøyal måned det har vore! 
No gleda eg meg til det november har å tilby♥

Har du en favorittoppskrift fra oktober? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Når jeg ser på oppsummeringen av månedens innlegg tror jeg faktisk dette har vært en av de beste månedene på lenge Misforstå meg rett : du leverer kvalitet hele året gjennom Takk for inspirasjon og matglede, Linda!! Klem

    1. Tusen tak, Ida! For en hyggelig tilbakemelding å få 😀

      Riktig god helg til deg, klem <3