Syrlig, nydelig fruktsalat med klementin

Annonse / innlegg i samarbeid med Enriched Food

Eg rekner med at eg ikkje er den einaste som elsker at det er sesong for klementiner? Eg ete fleire stykker daglig, dei er så saftige og gode – så eg kan nesten ikkje få nok! I tillegg er klementinene nydelige å bruke i ulike oppskrifter, som for eksempel denne fruktsalaten:

Fruktsalaten inneholder ulike frukter, i tillegg til en god dæsj honning og ENRICHED med sitronsmak. Enriched med sitronsmak gir en ekstra syrlig, god smak på fruktsalaten. Ikkje nok med det, ei skål med denne desserten gir deg ditt daglige, anbefalte inntak av omega-3 fettsyrer♥ Eg kan nesten ikkje få sagt det nok ganger: dette er virkelig ein genial olivenolje!

Makan til lettvint det har blitt å få dekka omega-3 inntaket etter eg starta med desse oljene for 1,5 år sidan. Eg brukte nemlig oljene 5-6 måneder før eg gjekk inn i eit langtidssamarbeid med Enriched, og iløpet av det siste året har det jammen blitt mange oppskrifter, tips og triks til korleis du kan bruke desse oljene i matlaginga di.

For å oppsummere dei viktigaste punkta:
→ Alle Enriched sine oljer består av Extra Virgin Olivenolje kombinert med høgkvalitets torskeolje. Torskeoljen er rik på omega-3 fettsyrer, som nettopp gjer dette produktet rikt på omega-3.

→ Du får oljene i tre ulike smaker: kvitløk, basilikum og sitron. Det betyr at oljene fungerer ypperlig som smakstilsetning i både søte og salte oppskrifter.

→ Oljen kan brukast i alle kalde oppskrifter der du ønsker å enten tilføre smak, eller tilføre omega-3 på ein latterlig enkel og velsmakande måte.

→  Kun 1 ts daglig dekker ditt daglige, anbefalte inntak av omega-3.

Genialt, eller kva? Du kan lese meir om ENRICHED, samt eventuell bestilling HER♥ 

I denne fruktsalaten til to personer har eg brukt:
♦ 3 klementiner
♦ 1 eple
♦ 1 banan
♦ Litt frosne blåbær
♦ 2 ts ENRICHED med sitronsmak
♦ 2 ts honning

Skjær frukten i passelige biter, bland alt sammen og server i porsjonsglass med ein klatt vaniljekesam!

Du bruker naturligvis den frukten du liker og har tilgjengelig, det var nettopp det eg gjorde 🙂 Fruktsalat smaker godt med det meste!

Håper det ser fristande ut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *