God jul♥

Hei alle sammen!

Eg titter innom for å ønske dokke alle ei riktig god jul♥ Eg skal ikkje ha heilt fri i jula, eg jobber med nokre prosjekter og då kan eg like gjerne titte innom bloggen innimellom også 🙂 Eg har nokre oppskrifter igjen som eg vil dele før jula er heilt over, så nokre få innlegg blir det nok.

Så, no håper eg at de skal nyte juledagane! Bruk kroppen, et god mat, vær tilstede, legg vekk dårlig samvittighet og tilbring tida med dei du er glad i. Nytt år, ny giv og en hektisk kvardag kjem før vi veit ordet av det, og då er det godt med litt ekstra lada batterier i kropp og sinn 🙂

– GOD JUL – 

En stor juleklem frå meg♥

2 kommentarer

  1. God jul

  2. God jul til deg også! ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *