Bounty uten sukker

Heisann!

Bounty er mange sin favoritt i desse juletider, og tidligare i desember lagde eg ein sukkerfri variant som eg har fått enormt mange gode tilbakemeldinger på 🙂 Oppskrifta blei først delt på instagram, men eg synes den fortjener eit eget blogginnlegg også!

Du trenger kun 5 ingredienser og bountyen er virkelig superenkel å lage! Dette kan er garantere at ALLE får til, heilt uavhenging av nivå på kjøkkenet:

Du trenger, 25 store biter ⁣
1 liten kartong (250 ml) kokosmelk⁣, ikkje light
100 g sukrinmelis ⁣
50 g kokosolje, smelta ⁣ (eg brukte Cocosa Extra Virgin)
220 g kokos ⁣
-⁣
100 g sukkerfri sjokolade (eg brukte mørk)⁣
1 ss kokosolje (eg brukte Cocosa Extra Virgin)

Slik gjer du:⁣
Bland sammen alle ingrediensane til bountyen. Press massen ned i ein stor boks med bakepapir. Sett kaldt til bountyen er stivna.⁣

Skjær deretter opp i passelige biter. Press kvar bit i handa di så det blir ein kompakt, avlang bit. Sett i frysaren i minst 15 minutt. ⁣

Smelt sjokolade og kokosolje forsiktig. Dypp deretter bitane i sjokoladen. Topp med litt kokos og sett til avkjøling i kjøleskap.⁣

Bountyen oppbevarer du kjølig. Nyt ein bit eller tre til kaffikoppen eller kveldskosen 🙂

Enkelt, eller kva?

Du kan sjølvsagt forme bountyen akkurat som du ønsker: runde? små firkanter? avlange? Bruk fantasien!

Ønsker alle en herlig mandag♥

14 kommentarer

  1. Camilla

    Hei.
    Har det noe å si hvilken kokosmelk man bruker?
    Kjøpte en light versjon og brukt den, men har ikke stivnet enda.

    1. Hei! Ja, det har noko å sei. Det er nok ikkje sikkert den kjem til å stivne. Det er meininga å bruke fullfett variant 🙂

      1. Camilla

        Ja, må kjøpe med mere fett neste gang, funket ikke med light. Men ble nu kokosboller i stedenfor

      2. Flott du er løysingsorientert 😀

  2. AnnBerit

    Ca hvor lenge må de stå i kjøleskapet? Jeg syns mine ble litt bløte/vannete inni, noe tips her?

    1. Litt meir kokos kanskje? 🙂 Skal ikkje måtte stå så lenge før den setter seg. Kva type kokosmelk bruke du? 🙂

  3. Ine Edvardsen

    Hei. Kokosmasse ble ganske tørr , så gikk ikke å lage kuler/avlang bit. De gikk helt ifrahverandre. Lurer på hva jeg gjør feil ?

    1. Skulle nok hatt meir kokosmelk sannsynligvis. Mulig at det varierer litt fra merke til merke med «fuktighet» i kokosmelka.

      1. Ine Edvardsen

        Ok. Da prøver jeg det neste gang

      2. Gjer det 🙂

  4. Hvor kjøper du kokosolje? Set de hat en billigere variant på Normal, men et denne like bra som den man kjøper i helsekost?

    1. Kokosolje får du over alt. Dagligvarebutikker, helsekostbutikker osv 🙂 Aner ikkje kva merke dei har på Normal, men det er heilt sikkert OK 🙂

  5. Hei, Hvordan er å bruke finesse istedenfor sukrinmelis disse? Har erfaring med at Sukrin gir en isende ettersmak.

    1. Linda Stuhaug

      Det går sikkert heilt fint 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *