Bounty uten sukker

Heisann!

Bounty er mange sin favoritt i desse juletider, og tidligare i desember lagde eg ein sukkerfri variant som eg har fått enormt mange gode tilbakemeldinger på 🙂 Oppskrifta blei først delt på instagram, men eg synes den fortjener eit eget blogginnlegg også!

Du trenger kun 5 ingredienser og bountyen er virkelig superenkel å lage! Dette kan er garantere at ALLE får til, heilt uavhenging av nivå på kjøkkenet:

Du trenger, 25 store biter ⁣
1 liten kartong (250 ml) kokosmelk⁣, ikkje light
100 g sukrinmelis ⁣
50 g kokosolje, smelta ⁣ (eg brukte Cocosa Extra Virgin)
220 g kokos ⁣
-⁣
100 g sukkerfri sjokolade (eg brukte mørk)⁣
1 ss kokosolje (eg brukte Cocosa Extra Virgin)

Slik gjer du:⁣
Bland sammen alle ingrediensane til bountyen. Press massen ned i ein stor boks med bakepapir. Sett kaldt til bountyen er stivna.⁣

Skjær deretter opp i passelige biter. Press kvar bit i handa di så det blir ein kompakt, avlang bit. Sett i frysaren i minst 15 minutt. ⁣

Smelt sjokolade og kokosolje forsiktig. Dypp deretter bitane i sjokoladen. Topp med litt kokos og sett til avkjøling i kjøleskap.⁣

Bountyen oppbevarer du kjølig. Nyt ein bit eller tre til kaffikoppen eller kveldskosen 🙂

Enkelt, eller kva?

Du kan sjølvsagt forme bountyen akkurat som du ønsker: runde? små firkanter? avlange? Bruk fantasien!

Ønsker alle en herlig mandag♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 kommentarer

  1. Hei.
    Har det noe Ă„ si hvilken kokosmelk man bruker?
    KjĂžpte en light versjon og brukt den, men har ikke stivnet enda.

    1. Hei! Ja, det har noko Ă„ sei. Det er nok ikkje sikkert den kjem til Ă„ stivne. Det er meininga Ă„ bruke fullfett variant 🙂

      1. Ja, mÄ kjÞpe med mere fett neste gang, funket ikke med light. Men ble nu kokosboller i stedenfor

      2. Flott du er lþysingsorientert 😀

  2. Ca hvor lenge mÄ de stÄ i kjÞleskapet? Jeg syns mine ble litt blÞte/vannete inni, noe tips her?

    1. Litt meir kokos kanskje? 🙂 Skal ikkje mĂ„tte stĂ„ sĂ„ lenge fĂžr den setter seg. Kva type kokosmelk bruke du? 🙂

  3. Ine Edvardsen

    Hei. Kokosmasse ble ganske tÞrr , sÄ gikk ikke Ä lage kuler/avlang bit. De gikk helt ifrahverandre. Lurer pÄ hva jeg gjÞr feil ?

    1. Skulle nok hatt meir kokosmelk sannsynligvis. Mulig at det varierer litt fra merke til merke med «fuktighet» i kokosmelka.

      1. Ine Edvardsen

        Ok. Da prĂžver jeg det neste gang