Mine topp 12 middagsoppskrifter i 2019

Hei, og riktig godt nyttår alle sammen♥ Håper alle hadde ei fin nyttårsfeiring igår, og ikkje minst er klar for å ta fatt på 2020 🙂 Det er vertfall eg, og eg kickstarter like gjerne bloggåret med ein oppsummering av bloggens mest populære oppskrifter! Er det ikkje litt kjekt å sjå kva oppskrifter som er på topp gjennom eit heilt år? Det synes vertfall eg!

Oppsummeringa deler eg inn i tre:
♦ Mine topp 12 middagsoppskrifter i 2019
♦ Mine topp 12 frukost- og lunsjoppskrifter i 2019
♦ Mine topp 12 sukkerfri, søte oppskrifter i 2019
(Har de fleire ønsker, skrik ut!)

Førstnevte er første innlegg ut: mine topp 12 middagsoppskrifter i 2019 – i tilfeldig rekkefølge: 

Alt-i-ett krema pastagryte med laks → OPPSKRIFT HER

*

Heimelaga, sunn pizza med proteinrik havrebunn → OPPSKRIFT HER

*

Enkel, krema pølsegrateng → OPPSKRIFT HER

*

Kreolsk kyllingpanne → OPPSKRIFT HER

*

Slik lager du søtpotetpizza – med garantert sprø & vellykka søtpotetbunn → OPPSKRIFT HER

*

Sunn, rask og enkel pølsegryte → OPPSKRIFT HER

*

Krema laks- og pastagrateng → OPPSKRIFT HER

*

Slik lager du heimelaga lasagne med lomper – LOMPELASAGNE → OPPSKRIFT HER

*

Grov middagspai med kylling, bacon og brokkoli → OPPSKRIFT HER

*

Tacosuppe → OPPSKRIFT HER

*

Sunn pizza med enkel havrebunn – uten heving → OPPSKRIFT HER

*

Enkel skinkegrateng med pasta og brokkoli → OPPSKRIFT HER

Dette var altså bloggens 12 aller, aller mest besøkte middagsoppskrifter i 2019. Pizza, grateng, pasta og pølse er vell fire stikkord som går igjen her, og en god blanding av kvardagsmiddager og helgemiddager 🙂

Imorgon titter eg innom med ein ny kategori – i mellomtida: nyt kvelden♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Dette sÄ kjempegodt ut

    1. Mykje godt her ja 😀