Quesedilla med trippel ost

Egenreklame

Hei alle sammen!

Idag får dokke faktisk servert ein av rettane av mi splitter nye kokebok:
Opptur med sunne middagar♥

Boka mi hadde en offentlig lansering 2.januar og er no å finne i butikk – hurra 😀 Nokon av dokke forhåndsbestilte boka og fekk den før jul, men det er først no at boka mi er offentlig lansert, og det er sjølvsagt veldig stas♥ Boka mi kan du bestille HER (du får maks rabatt og fri frakt!), ellers så finner du den kanskje i nærmaste bokhandler. Visst den ikkje er i hylla hos bokhandleren er det berre å spørre etter den, for ALLE kan ta den inn 🙂

Men, over til dagens oppskrift! Boka mi inneholder 80 middagsoppskrifter, og ca. 45 av oppskriftene er heilt nye. Det betyr at 45 oppskrifter ikkje ligger på bloggen, og kjem heller ikkje til å bli delt på bloggen – med nokre få unntak.

Dagens oppskrift blir eit av unntaka, nemlig QUESEDILLA MED TRIPPEL OST:

En latterlig enkel, og samtidig utrulig digg vegetarmiddag som du lager på maks 15 minutt. Servert med ein fargerik og smakfull salat, så er dette virkelig en toppers vegetarmiddag som passer perfekt til kvardags:

Du trenger, 2 porsjonar
6 lomper (evt. 4 grove tortillalefser)
6 ts kremost
4–5 stilkar vårløk, grovhakka
6 ss fetaost, i terningar
raspa ost
valfritt krydder

Slik gjer du:
Smør halvdelen av lompene med kremost. Ha over vårløk, fetaost (smuldre gjerne terningane lett) og til slutt litt raspa ost. Dryss over valfritt krydder. Her passar det aller meste, eg har brukt grovkverna chili og tørka oregano.

Klapp over den andre halvdelen av lompa. Steik quesadillaen gylne og sprø i ei tørr steikepanne på middels varme. Server straks med ein frisk salat!

Enkelt, eller kva? Eg har også laga desse med litt ekstra bønner som fyll, og det er og veldig godt! Det er virkeilig noko magisk med kombinasjonen av alle tre ostane♥

Så, lurer du på om Opptur med sunne middagar er ei bok for deg?
«Kva skal vi ha til middag?» er eit spørsmål som blir stilt dagleg i tusenvis av norske heimar, og denne boka skal gi deg svaret på det! Du får over 80 oppskrifter med fokus på kvardagsmiddagar, som betyr at middagane er raske, enkle og overkommelige å lage for alle.

Dette er rett og slett boka for deg som slit med tidsklemma, for deg som syns middagsmat er ei utfordring, og for deg som treng inspirasjon til å løfte middagen til nye høgder på ein enkel måte♥

I tillegg til 80 oppskrifter så får du fleie ulike tekster der eg deler mine beste tips og triks for å lukkast med middagsmaten, korleis du kan gjere smarte innkjøp, redusere matbudsjettet og minske matsvinnet. Eg deler mine basisvarer, kjøkkenredskap og avslutter med 10 ulike vekemenyer med tilhøyrande handlelister. Over halvparten av oppskriftene i boka er heilt nye, og har aldri blitt delt på bloggen tidligare!

Boka finner du som nevnt HER♥ 

Har du spørsmål, nøl ikkje med å ta kontakt i kommentarfeltet 🙂 Så håper eg at quesedillaen frister og at du får en knakande bra start på den nye veka!

11 kommentarer

 1. Gro Aina

  Bestilte og betalte nettopp boka di (vipps), men la ikke igjen adressa mi Det var ingen felt for det.

  1. Hei Gro! Det høyres rart ut. Send en mail til hanna@friskforlag.no, så kan dei hjelpe deg 😀 Det ordna seg iallefall!! 🙂

 2. Hei, hvilken lompe, kremost og hvilke tre oster brukte du? Fant ikke noe om dette i din oppskrift 🙂

  1. Antar kremost var ost nr1, fetaost ost nr2 og revet ost nr3 🙂

   1. Det stemmer. Alle ostane står i ingredienslista 🙂 Bruk dei lompene du liker, har minimal betydning 🙂

 3. Haha ja selvfølgelig, jeg skjønner ostesituasjonen nå

 4. Hei du
  Har nettopp bestilt boka di og gler meg til den kjem. Det eg lurer på er: er ikkje veldig glad i laks eller ørret. Om eg byter til kvit fisk vil då f.eks krydder og lignande bli feil?

  1. Hei!
   Nei, det vil nok stort sett gå heilt fint det 😀 Kjem ikkje på nokon oppskrifter i farten der det vil bli feil. Håper du liker boka mi!! 🙂

 5. Bruker du kremost naturell?

  1. Eg har brukt med smak (urter), men alt fungerer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *