Vekemeny 4/2020

God søndag!

Egenreklame / Først og fremst vil eg dele ein svært så hyggelig nyhet eg fekk fra forlaget på fredag: Opptur med sunne middagar er på bokhandlerens TOPPLISTE og den er offisielt ein BESTSELGAR med 5000 solgte bøker allerede♥ Det er så vanvittig stas at dokke aner det ikkje! Boka mi er tatt så enormt godt imot, og tilbakemeldingane frå følgere og lesere har vore utelukkande positive og fantastiske♥

Har du også lyst å kjøpe boka mi, så finner du den HER!

Har du lyst å vere med på boklansering i Oslo på onsdag? Arrangementet finner du på facebook HER!

Boka mi OPPTUR MED SUNNE MIDDAGAR er for deg som sliter med tidsklemma, for deg som synes middagsmat er ei utfordring, og for deg som treng inspirasjon til å løfte middagen til nye høgder på ein enkel måte. Den inneholder over 80 oppskrifter med fokus på kvardagsmiddager, i tillegg til ulike tekster der eg deler mine beste tips og triks for å lukkast med middagsmaten, korleis du kan gjere smarte innkjøp, redusere matbudsjettet og minske matsvinnet. Eg deler mine basisvarer, kjøkkenredskap og avslutter med 10 ulike vekemenyer med tilhøyrande handlelister. Over halvparten av oppskriftene i boka er heilt nye, og har aldri blitt delt på bloggen tidligare!

Har du spørsmål angåande boka så må du berre spørre. Eg har og lyst til å lage eit eget blogginnlegg der eg virkelig viser boka til dokke, slik at de får sjå litt av det unike innholdet den har 🙂 MEN, no er det nok bokprat! Over til søndagens forslag til vekemeny for den kommande veka:

MANDAG!
Fylte, grove pannekaker krema spinat, OPPSKRIFT HER♥

*

TIRSDAG!
Fiskeboller i kvit saus, OPPSKRIFT HER♥

*

ONSDAG!
Søtpotet- og gulrotsuppe med bacon, OPPSKRIFT HER♥

*

TORSDAG!
Laks med ovnsbakte grønnsaker og enkel, krema fiskesaus, OPPSKRIFT HER♥

*

VEKAS HELGEMIDDAG (fredag/lørdag):
Red curry kyllinggryte, OPPSKRIFT HER♥

*

SØNDAG!
Heilstekt indrefile av storfe med jordskokkpure og glaserte grønnsaker, OPPSKRIFT HER♥

*

VEKAS BAKETIPS!
Sukkerfri, saftige solskinnsboller, OPPSKRIFT HER♥

*

VEKAS FRUKOST/LUNSJTIPS!
Enkel kyllingsalat, OPPSKRIFT HER♥

*

VEKAS EKSTRA!
Energikuler med sjokolade, OPPSKRIFT HER♥

Håper du fant noko fristande 🙂 God planlegging og god søndag♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *