Fyldig skogsbær- og blåbærsmoothie

Heisann!

Idag er eg litt på farten – eg er på veg til Oslo i anledning BOKLANSERING imorgon♥ Bur du i Oslo-området er du hjertelig velkommen, arrangementet er heilt gratis og du finner meir informasjon på facebook HER.

Over til dagens oppskrift, nemlig ein skikkelig deilig, fyldig skogsbær- og blåbærsmoothie:

Du trenger, 1 person
100 g fryste skogsbær
100 g fryste blåbær
→ evt. 200 g av kun skogsbær/blåbær
2 terninger fryst spinat (kan sløyfast)
1/2 banan
150 g valgfri yoghurt/kesam/kvarg
1 ss mandelsmør , evt anna type nøttesmør

Slik gjer du:
Ha alle ingrediensane i ein bolle og kjør glatt med stavmiksar. Bruk gjerne ein skvett væske om nødvendig – eg liker at smoothien blir skikkelig krema og fyldig, så eg bruker ingenting/lite ekstra væske. Bruk litt søtning om du vil ha smoothie søtare.

Ha smoothien over i ei skål og topp med det du måtte ønske av ekstra topping♥


Ei skål med mykje næring og som metter godt i magen! Passer perfekt til frukost, lunsj eller kveldsmat 🙂 

Så kan du sjølvsagt berre justere med væske om du ønsker ein tynnare konsistens 🙂 Etter mi meining er dei beste smoothiane så fyldige at den må etast med skei♥ Også er det digg med litt ektra topping!

Ha en herlig tirsdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 kommentarer

 1. Jeg er og forblir en superfan av maten din. Enkle oppskrifter, maten smaker fantastisk og alle ingredienser er lette å «finne». Men jeg og mine venner savner en kategori med «kveldsmat/snacks/vennebesøk». Du har masse godt som selvsagt også passer til kvelden. Men hadde vært topp å kunne gått inn hit å plukka ut kveldens servering ☺️

  1. Takk fot tipset, Malene! Skal notere meg det ønske, synes det høyrtes ut som en veldig fin kategori 😀

 2. Har i det siste lest at man ikke anbefaler å bruke frosne bær fra butikken i smoothies uten å koke de først, hvordan forholder du deg til dette?

  1. Eg har frysaren min full av norske bær 🙂

   1. Smart

 3. Hei. Er den den originale eller den store jumbo coconut bowlen du har?

  1. Hei! Har ikkje peiling. Eg kjøpte den einaste størrelsen som var på butikken 🙂

 4. Solveig

  Linda! Tusen takk for alle gode oppskrifter og inspirasjon. Det er så mye fine farger og fristende smaker i allt du lager. Jeg spiser plantebasert og henter mye inspirasjon fra deg. Jeg har til og med kjøpt den siste kokeboken din. Jeg har et ønske og et håp om at du kanskje en gang i fremtiden lager en kokebok med samme oppsett. Med ukesmeny og handleliste, bare at alt er plantebasert. Jeg har sånn sansen for måten du fremstiller og presenterer maten!

  1. Hei! Takk for det, Solveig 🙂
   Dette blir nok langt ut i framtida i tilfelle, men eg trur nok ikkje det kjem ei 100% plantebasert bok frå meg, dessverre! Men har du sjekka ut bøkene til Mari fra Vegetarbloggen? 😀 Sykt godt og Sykt enkelt. Kjempefine bøker <3

   1. Solveig

    Greit, da skal jeg legge fra meg det håpet. Ja, jeg har begge bøkene til Mari!

   2. Så bra 🙂 Skal aldri sei aldri, men det er ikkje der fokuset mitt, erfaringa mi eller kompetansen min er per idag 🙂

  2. Solveig, om du kan tänka dig att läsa lite svenska så kan jag rekommendera Portionen Under Tian. @portionenundertian på instagram, och undertian.com på nätet. På hennes hemsida har hon «300kr-veckor» med veckomeny och handlingslista. Hon har även två kokböcker om du är intresserad av det 🙂 (Jag har hennes första, och har lagat många goda recept från den boken)

   1. Supert tips, Tobbe 🙂