Smørstekt grønnkål med kylling & kikerter

Annonse / innlegg i samarbeid med Enriched Food

Når eg skal lage meg ein luksus kvardagslunsj eller lettvint middag, er dette en typisk matrett eg ofte tyr til. Det er kjapt, enkelt, smaker godt og er perfekt for en! Her har eg smørstekt grønnkål med paprika og kikerter, tilsatt Enriched for både smak og omega-3, toppa med kylling og til slutt litt ekstra gode smaker av soltørka tomat & fetaost:

Du trenger, 1 person
150 g grønnkål (1 pk)
1 paprika
150-200 g kikerter (i lake)
1 ferdigstekt kyllingfilet
2 ss soltørka tomat
2 ss knust fetaost
2 ts Enriched med kvitløkssmak
salt og pepper
smør til steiking

Slik gjer du:
Steik kyllingfileten i ei steikepanne med smør, salt og pepper. Bruk gjerne lokk og steik på medium varme på begge sider til den er gjennomstekt. Sett til side.

Ha grønnkål og paprika i steikepanna med smør. Steik til grønnkålen er blank og faller sammen. Tilsett kikerter, salt og pepper og la det surre eit par minutt. Sett til side og vend inn 2 ts Enriched med kvitløkssmak.

Ha blandinga over i ei skål, topp med kyllingfilet i skiver, soltørka tomat og fetaost. Nyt!

Dei fleste av dokke kjenner jo til mitt samarbeid med Enriched Food, men eg har også fått ein god del nye lesere no i 2020. Derfor vil eg fortelle kort og presist kva som er greia med Enriched Food sine oljer:

→ Alle Enriched sine oljer består av Extra Virgin Olivenolje kombinert med høgkvalitets torskeolje. Torskeoljen er rik på omega-3 fettsyrer, som nettopp gjer dette produktet rikt på omega-3.

→ Du får oljene i tre ulike smaker: kvitløk, basilikum og sitron. Det betyr at oljene fungerer ypperlig som smakstilsetning i både søte og salte oppskrifter.

→ Oljen kan brukast i alle kalde oppskrifter der du ønsker å enten tilføre smak, eller tilføre omega-3 på ein latterlig enkel og velsmakande måte.

→  Kun 1 ts daglig dekker ditt daglige, anbefalte inntak av omega-3.

→ Oljene får du i både glassflaske og porsjonspakninger. Porsjonspakningane er heilt supre å ha med seg på farten!

Besøk heimesida til Enriched Food her♥ 

GRATIS SMAKSPRØVER
Har du lyst til å få tilsendt gratis smaksprøver fra Enriched? Klikk deg inn her og trykk heim gratis smaksprøver av Enriched i porsjonspakninger! Det koster absolutt ingenting, og det er heilt uforpliktande 🙂 Du får ein i kvar smak; både kvitløk, sitron og basilikum♥

Det er virkelig verdt å prøve desse oljene, så utnytt sjangsen til å få tilsendt desse gratis smaksprøvene! Og: ikkje vent for lenge.

Tilbudet gjelder kun så langt lageret rekker 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *