Dei 7 mest populære innlegga/oppskriftene i januar

God lørdag!

Dette er ei stund sida, gitt! I fleire år har eg hatt ein oppsummering av dei mest populære innlegga/oppskriftene fra måneden som er forbi. Oppsummeringa for november og desember utgjekk, men no er eg i gang igjen 🙂 Eg synes det er litt kjekt å summere opp og dele dei innlegga og oppskriftene som er blitt tatt aller best imot, som eg har fått aller mest tilbakemeldinger på, som har blitt aller mest besøkt og aller mest brukt. Her er topp 7 fra januar:

Quesedilla med trippel ost → OPPSKRIFT HER!
En latterlig enkel, og samtidig utrulig digg vegetarmiddag som du lager på maks 15 minutt. Ei oppskrift som har blitt henta fra nyaste boka mi «Opptur med sunne middagar» som virkelig har blitt populær♥

*

«Mitt ALLER beste kostholdstips» → INNLEGG HER!
Dette innlegget har fått enormt stor respons, spesielt på instagram♥ Eg har og fått en del tilbakemeldinger på facebook og mail. Det er veldig kjekt å sjå at så mange stiller seg bak mitt beste kostholdstips!

*

Fiskeboller i kvit saus → OPPSKRIFT HER!
At fiskeboller i kvit saus skulle lage så mykje engasjement…! Det er kult! Eg har mista tellinga på kor mange som har laga fiskeboller etter eg delte dette innlegget. Og veldig kjekt å lese alle dei «merkelige» kombinasjonane og måtane å ete denne tradisjonsmiddagen på 🙂

*

Enkel, knallgod tacopai med grov bunn → OPPSKRIFT HER!
Denne tacopaien har jammen fått sin hedersplass som fredagstaco heime hos dokke i januar! Perfekt for alle som er glad i taco 😀

*

Sunnare snickers-snacks med kun 6 ingredienser og uten helsekostprodukt → OPPSKRIFT HER!
Eit sunnare alternativ, mektig, næringsrik og skikkelig god♥ Denne har blitt tatt godt imot av dokke, januar´s mest populære søte oppskrift fra meg!

*

Quesedillas med lomper, kylling & pesto → OPPSKRIFT HER!
Dette er ein fredagsfavoritt hos meg, fordi det er så kjapt og enkelt å lage, det smaker nydelig og krever ikkje for mange ingredienser. Kjekt at så mange har laga oppskrifta og digga den like mykje som meg 😀

*

Indisk gryte med poteter, kikerter & spinat → OPPSKRIFT HER!
Wow, denne oppskrifta har fått bein å gå på! For en respons – både fra kjøttelskere og veganere!

Så fortell meg: har du prøvd ein eller fleire av desse oppskriftene? Kva oppskrift er DIN favoritt fra meg i januar måned? Del gjerne i kommentarfeltet, det er så kjekt å høyre fra dokke♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *