Alt du trenger å vite om den nye kokeboka mi!

Egenreklame

Idag vil eg fortelle dokke litt meir om boka mi «Opptur med sunne middagar» som blei offentlig lansert for akkurat en måned sidan♥ Boka mi blei ein bestselgar kun eit par veker etter lansering med over 5000 solgte. I tillegg er den på topplista til bokhandlarane for tredje veke på rad. Det er utrulig kjekt!

Eg får veldig mange spørsmål om boka; kven den passer for, kva oppskrifter den inneholder, om den passer for allergikere, om den inneholder nye eller gamle oppskrifter også vidare… Det får du svaret på her idag 🙂

PS! BOKA MI KAN DU KJØPE HER med maks rabatt og fri frakt! Link får du også nederst i innlegget!

«Kva skal vi ha til middag?» er eit spørsmål som blir stilt dagleg i tusenvis av norske heimar, og nettopp dette får du svaret på i kokeboka mi. Sunne, raske og enkle kvardagsmiddagar er nemlig fokuset, og du får 80 ulike oppskrifter fordelt på åtte ulike kapitler:

→ Middagar på maks 20 minutt
→ Middagar du kan lage klar kvelden før
→ Alt-i-eitt midddagar
→ Restemiddagar
→ Middagar for ein person
→ Middagar med maks 6 ingredienser
→ Helgemiddagar
→ Tilbehørtips til middagen

Over halvparten av oppskriftene er heilt nye, og aldri blitt delt på bloggen tidligare.Alle oppskriftene i boka er merka med ulike symbol som viser om dei er:
GLUTENFRI – MELKEFRI – VEGETARISKE

Derfor passer også boka ekstra godt til dei med allergier. I nokre av oppskriftene kjem eg også med byttetips for å oppnå allergivennlig/vegetarisk oppskrift. I tillegg har eg enda eit symbol: FRYSEMERKET som viser om oppskrifter egner seg godt til frysing.

Men, dette er meir enn berre ei kokebok altså! I tillegg til 80 oppskrifter så får du fleire ulike tekster som blant anna:
♦ Min kostholdsfilosofi
♦ Mine beste tips for å lykkast med middagsmaten
♦ Mine basisvarer og kjøkkenredskap til middagsmatlaginga
♦ Smarte innkjøp som gir lågare matbudsjett
♦ Smarte triks før turen på butikken
♦ Smarte råd når matvarene er i hus
♦ Korleis lage til restemiddagen

Avslutningsvis får du 10 ulike vekemenyar med oppskrifter fra boka, med tilhøyrande handleliste til alle menyane♥

Så, kort fortalt er dette boka for deg som slit med tidsklemma, for deg som syns middagsmat er ei utfordring, og for deg som treng inspirasjon til å løfte middagen til nye høgder på ein enkel måte. Eg har fått uendelig mange gode tilbakemeldinger, og det er eg utrulig glad og takknemlig for♥

«Opptur med sunne middagar» kan du kjøpe på Frisk Forlag si heimeside HER. Boka er også å få tak i på ulike bokhandlere, både på nett og i butikk. Har ikkje bokhandleren boka mi i hylla, så kan du alltid spørre etter den, for ALLE har mulighet til å ta den inn♥

Håper innlegget var oppklarande til alle som har spurt! Har du andre spørsmål eller tilbakemeldinger, ikkje nøl med å ta kontakt i kommentarfeltet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 kommentarer

 1. Hei Linda! Håper du vil svare meg på dette. Hvor mange kalorier er det pr. proteinrundstykke?

  1. Hei! Eg rekner ikkje på kalorier. Er det eit behov for å vite det så må man rekne på det sjølv 🙂

 2. Hei.
  Jeg kjøpte to bøker før jul. Den ene var bursdagsgave til svigerdatter. Har laget min første middag fra boka. Brokkoli og skinkegrateng. Den var veldig god og kommer garantert til å lages mer. Jeg serverte med gode rundstykke, men neste gang vil jeg lage salaten du foreslo. Kan anbefale boken.

  1. Hei Kari! Det er veldig, veldig kjekt å lese 😀 Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter eg pris på!

 3. Nå har jeg bestilt boka, gleder meg masse til å teste ut oppskriftene!:) du er så inspirerende<3

  1. Så hyggelig, Annika <3 Håper du finner mange inspirerande oppskrifter i boka mi 🙂

 4. Boka ser helt genial ut! Godt jobbet

  1. Tusen takk, Malene 😀

 5. Heisann!
  Jeg har kjøpt begge bøkene og elsker å lage mat etter dine oppskrifter. Det er så masse godt og jeg lager masse gryteretter og gjærbakst. Alt er så delikat og både enkelt og raskt å tilberede. Takk til deg Linda som er så flink og god til å dele sunne, raske og enkle retter

  1. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Rigmor! Så utrulig kjekt å lese 🙂 Håper eg kan fortsette å inspirere mykje framover!

 6. Hei 🙂 Jeg har den første boken din og bruker den mye. Jeg lurer på om det er nye oppskrifter i den siste boken, eller om det er mange av de samme som er i den første?

  1. Hei! Nei, sjølvsagt er det ikkje samme oppskrifter i bok nummer 1 og bok nummer 2 🙂 Det er INGEN oppskrifter som er like i desse bøkene 🙂 Over halvparten av oppskriftene er heilt nye i bok nummer 2, og resten er henta fra bloggen!

 7. Hei, jeg har en bok av deg allerede og kjøper nå den siste. Du står å lyser på kjøkkenbenken min faktisk;) Takk for at du gir tips til sunn matglede.

  1. Så hyggelig å lese, Tove! Håper middagsboka mi og kan inspirere deg 😀