10 favorittoppskrifter på sukkerfri kaker

God fredag!

På søndag er det sjølvaste morsdagen, og tidligare denne veka har eg fått fleire meldinger om kva kakeoppskrifter fra arkivet eg anbefaler å bake. Eg fekk blant anna denne meldinga i innboksen min på instagram:

«Hei Linda! Jeg er støtt og stadig innom bloggen din for inspirasjon, men dette med sukkerfritt er ganske nytt for meg. På søndag er det morsdag og jeg ønsker å bake en kake til min mor og bestemor. Min mor blir skikkelig dårlig av sukker (migrene) og min bestemor har diabetes, derfor lever de begge stort sett uten sukker. Har du en oppskrift eller to du anbefaler? Gjerne noen av dine favoritter, her er vi ikke kresne og er åpne for alt!»

Så, i anledning morsdag har eg samla 10 oppskrifter på sukkerfri kaker fra arkivet 🙂 Eg har samla nokon av mine favoritter, og her er en god blanding av ulike oppskrifter, men hugs at eg har hundrevis (!) av ulike søtsaker i arkivet dersom det er noko anna du er på utkikk etter 🙂 Kanskje du vil ha en dessert? Eller snacks? 

I menyen har eg en egen kategori «Sunt salt og søtt». Der er det fleire underkategorier;
→ SNACKS
→ DESSERTER
→ KAKER
→ MUFFINS
→ GJÆRBAKST
→ IS
→ OPPSKRIFTER UTEN HELSEKOSTPRODUKT

Med andre ord, klikk deg innpå og bla deg gjennom sidevis med oppskrifter om det er noko anna du er ute etter. Ser du etter ei konkret oppskrift kan du også bruke søkefeltet til enkle søkeord, for eksempel «karamell», «boller», «snickers». No, over til mine 10 ulike forslag fra arkivet!


*

Seig brownies, med eller uten salt karamellsaus,  OPPSKRIFT HER♥

*

Blåbærsmuldrepai med vaniljekrem, OPPSKRIFT HER♥

*

Den beste sukkerfri suksessterta, OPPSKRIFT HER♥

*

Snickerskonfekt-kake, OPPSKRIFT HER♥

*

Ostekake med vanilje og lime, OPPSKRIFT HER♥

*

Banaoffe pai, OPPSKRIFT HER♥

*

Saftig sjokoladekake med dobbel glasur, OPPSKRIFT HER♥

*

Mandelkake med vaniljekrem og bær, OPPSKRIFT HER♥*

Eplekake med innbakt vaniljekrem, OPPSKRIFT HER♥

*

Snickers iskake, OPPSKRIFT HER♥

Fant du noko fristande? Det håper eg!


Hugs at eg alltid blir glad for tilbakemeldinger på oppskrifter de prøver ut, enten det er her på bloggen, på instagram under @lindastuhaug eller facebook-sida mi HER. Tag gjerne både @lindastuhaug #lindastuhaug når du deler oppskrifter på instagram også, så får eg både varsel OG finner eg dei igjen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *