Dei 8 mest populære innlegga/oppskriftene i februar

Hei!

Då er en ny måned forbi og ein oppsummering av februar´s mest populære innlegg/oppskrifter er på sin rette plass. Tenk at tre vintermåneder har passert og vi no er i gang med årets første vårmåned? Det er faktisk veldig merkelig å tenke på, spesielt når det egentlig føles ut som vi aldri har hatt vinter med alt regn og alle plussgradene denne vinteren har bydd på. Men uansett, her har de topp 8 fra februar:

Sunne sjokolade-bananmuffins med peanøttsmør → OPPSKRIFT HER!
Utrulig saftige og gode, heilt uten tilsatt sukker eller helsekostprodukter 🙂 Du finner garantert alle ingrediensane på matvarebutikken, og muffinsane er berre superenkle å slenge sammen. Desse muffinsane er månedens ALLER mest populære oppskrift, definitivt!

*

Indisk kyllingpanne på 25 minutt → OPPSKRIFT HER!
En kjapp, enkel og smakfull kvardagsmiddag som mange har likt veldig godt!

*

«Alt du trenger å vite om den nye kokeboka mi» → INNLEGG HER!
Eg får veldig mange spørsmål om boka; kven den passer for, kva oppskrifter den inneholder, om den passer for allergikere, om den inneholder nye eller gamle oppskrifter også vidare… Det får du svaret på i dette innlegget 🙂

*

Verdens beste, sukkerfri vaniljefudge → OPPSKRIFT HER!
Oppskrift so har fulgt meg i fleire år, men som har blitt oppdateret i februar. Vaniljefudgen er superenkel å lage, krever kun 4 ingredienser, får en nydelig fudge-konsistens og smaker berre fantastisk! Denne har mange laga dei siste vekene, og det er kjekt de synes den er like god som eg synes 🙂

*

Chiagraut + informasjon om chiafrø → OPPSKRIFT/INNLEGG HER!
Eg gir oppskrift på chiagraut, men også informasjon om kva chiafrø er, kva du kan bruke det til, og kor du får kjøpt det. Geniale frø som passer til alt!

*

Sunne, saftige havrepannekaker med blåbær → OPPSKRIFT HER!
Raske og enkle å lage, grove, næringsrike og mettande pannekaker som du kan nyte til frukosten, lunsjen, ta med i matpakken eller som turmat. Er også supergode til kveldskosen, eller dei kan delast på fleire og nytast til ettermiddagskaffien♥

*

Eltefritt havrebrød med chiafrø → OPPSKRIFT HER!
Dette brødet har fått bein å gå på! Så kjekt at fleire synes det er lettvint og digg å bake eltefritt 🙂 Dette brødet er med havre og chiafrø, og det blei saftig, luftig med sprø skorpe heile veien rundt.

*

Sukkerfri sjokoladekonfekt med kaffesmak og nøtter → OPPSKRIFT HER!
Konfekten for alle som er glad i smaken av sjokolade og kaffe♥ Enkel å lage, få ingredienser og nydelig på smak! Denne har spesielt mange laga iløpet av helga!

Fortell meg gjerne kva din favoritt fra februar er! Det må sjølvsagt ikkje vere en oppskrift som eg har delt denne måneden. Kanskje du har ein favoritt fra arkivet eller vekemenyane? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *