Dei 10 mest populære oppskriftene i mars & april

Hei godtfolk!

Det er 1.mai og det er på høg tid med en ny oppsummering av bloggens mest populære oppskrifter! Eg har slått sammen to måneder denne gangen, og det er fordi min lille bloggpause kom i mars, og påska kom i april, så det har blitt litt færre nye oppskrifter enn vanlig.

Desse to månedane har eg hatt vanvittig mykje trafikk og høgare lesartall, og det har nok med corona-tidene å gjere. Mange fleire står på kjøkkenet, mange vil lage meir heimelaga, sunn mat – og det synes eg er veldig kjekt å inspirere med! Håper du tar deg tid til å bla gjennom desse topp 10 innlegga, så kanskje du finner noko nytt og fristande du ikkje har fått testa enda? 😀

Saftige, grove brødvafler → OPPSKRIFT HER!
Brødvaffel er ein type vaffel du kan bruke på samme måte som brød – heilt genialt! Er du tom for brød er brødvafler supert å slenge sammen på 1-2-3 🙂 Vaflane kan nytast varme eller kalde til frukost, lunsj, i matpakken eller til kveldsmaten med både salt & søtt påøegg!

*

Sukkerfri, nydelig sitronkake → OPPSKRIFT HER!
Ei oppskrift som har vore etterspurt i årevis, og som eg er VELDIG glad eg endelig delte oppskrift på. For dette trur eg må vere årets hittil mest populære, søte oppskrift! Heilt sinnsjukt mange har laga denne, og eg hadde aldri trudd den skulle bli SÅ populær. Det er skikkelig stas!

*

Krema pastasalat med kylling & pesto → OPPSKRIFT HER!
Full av god næring, fargerike grønnsaker og nydelige smaker♥ Denne har blitt poppis til lunsj i det siste, men den kan ogsp nytast som en lettvint kvardagsmiddag, til kveldskosen, på tapasbordet eller venninnekvelden!

*

Nydelige cookie dough energikuler → OPPSKRIFT HER!
Søte, seige kakedeig kuler med sjokoladebiter. Du lager dei kjapt og enkelt, og dei inneholder kun ingredienser fra dagligvarebutikken. Dei er og på alle måter eit sunnare alternativ med nøtter, havregryn og dadler som hovedingredienser. Deilige, næringsrike energikuler!

*

Eltefrie spelt-og havrerundstykker med chiafrø → OPPSKRIFT HER!
Denne oppskrifta delte eg rett før påske og det er nok den mest populære, eltefrie oppskrifta eg nokon gang har delt! Desse har fleire hundre personer laga dei siste vekene! Vanvittig enkle, digge rundstykker som du rører sammen ingrediensane på dagen før, og kan nyte nystekte rundstykker til frukost eller lunsj dagen etterpå.

*

Saftige, fluffy havrepannekaker → OPPSKRIFT HER!
Tenk at noko så sunt & næringsrikt kan smake så godt! Desse kan du nyte til kva som helst måltid, samtidig som du får i deg god næring. Sukkerfri, 100% grove og naturlig proteinrike!

*

Grov middagspai med spinat & fetaost → OPPSKRIFT HER!
Skikkelig god middagspai og definitivt mars & aprils mest populære middagsoppskrift! Enkel å lage, fin å variere, like god varm som kald.

*

Sukkerfri vaniljefudge med sjokolade & salte peanøtter → OPPSKRIFT HER!
En utrulig god kombinasjon av vaniljefudge! Tenk at denne lagast med kun 6 (!) ingredienser, raskt og enkelt. Ikkje rart at mange har fått sansen for denne søtsaken 🙂

*

Eltefritt langpannebrød med havre & spelt → OPPSKRIFT HER!
Mi første oppskrift på eltefritt langpannebrød, og det fungerte heilt ypperlig! Oppskrifta er også godt tatt imot og er blitt veldig populær hos dokke, det er kjekt. Kan nytast med eller uten pålegg, enten til eit måltid eller tilbehør til suppe/salat/o.l. Kan og fint frysast!

*

Sjokoladekonfekt med krema melkefyll → OPPSKRIFT HER!
Desse var naturligvis ekstra populære i påska, men dei har også blitt laga av mange etter påska! Denne konfekten passer heile året, og den er SÅ god♥

No har eg veldig lyst å høyre fra DEG! Kva har vore din favorittoppskrift fra meg fra mars & april? Kanskje det er ein av desse? Ellers er det fullt lov å komme med en oppskrift fra arkivet eller ein av bøkene mine♥ Det er alltid så kjekt å høyre frå dokke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Takk for inspirasjon til så mange sunne, næringsrike og kjempegode oppskrifter Ønsker deg en nydelig helg

    1. Tusen takk, Ida! Det er en veldig hyggelig tilbakemelding å lese 😀 Ha en herlig dag <3

  2. Eltefritt langpanne brød

    1. Så kjekt det falt i smak 🙂