10 oppskrifter på sukkerfri, nydelige (mai)kaker

Heisann!

Sukkerfri kaker er noko eg baker svært sjelden, men i anledning mai har eg lyst til å bake ei ny, sukkerfri kake til bloggen. Mai er jo den store kakemåneden, og av erfaring veit at oppskrifter på sukkerfri søtsaker – både kaker, desserter, snacks og is er litt ekstra populært no 🙂

Til denne kakebakinga hadde eg lyst til å inkludere dokke følgere/lesere, og spurte derfor på instagram på tirsdag om kakeønske. Ikkje overraskande kom det mange forslag/ønsker som eg allerede har fra før. Derfor har eg idag lyst å samle 10 av dei mest etterspurte oppskriftene som kom inn. Her er 10 oppskrifter på sukkefri, nydelige kaker som passer ekstra godt no i mai måned:

Den beste sukkerfri suksessterta, OPPSKRIFT HER♥

*

Snickerskonfekt-kake, OPPSKRIFT HER♥

*

Ostekake med vanilje og lime, OPPSKRIFT HER♥

*

Søt og seig brownies uten sukker, OPPSKRIFT HER♥

*

Mandelkake med vaniljekrem og bær, OPPSKRIFT HER♥


*

Plommekake med innbakt vaniljekrem (plommer kan byttast med andre typer frukt/bær), OPPSKRIFT HER♥

*

Snickers iskake, OPPSKRIFT HER♥

*

Blåbær smuldrepai med vaniljekrem, OPPSKRIFT HER


*

Saftig gulrotkake, OPPSKRIFT HER♥

*

Vaniljekake med jordbær og kvit sjokolade, OPPSKRIFT HER

Blir det ei kake fra meg iløpet av mai kanskje? Eg håper vertfall at eg kan inspirere der! I arkivet har eg mange, mange oppskrifter på det meste av søtsaker – bruk gjerne søkefelte og søk på enkle søkeord, så kjem oppskriftene mine opp 🙂 I menyen finner du også egne kategorier på både «kaker», «desserter», «is», «snacks» m.m, så det er berre å bla gjennom å la seg inspirere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 kommentarer

 1. Linken til vaniljekaken fører til gulrotkaken.

  1. Takk som sa ifra 🙂

 2. Hei Linda! Ikke relatert til dette innlegget, men kan man gjøre klar speltlompelasagne noen timer før slik at det eneste som gjenstår er å hive den i ovnen?:)

 3. Baker du sjeldent sukkerfri kake?
  . Er det ikke bare sukkerfrie kaker som er på bloggen din?
  Skjønte ikke helt hva du mente

  1. Jo, det er det eg har på bloggen, men det betyr ikkje at eg ofte sukkerfri kaker fordet. Visst du ser i kategorien «kake» så har eg 2 oppskrifter i heile 2020 😉 2 sukkerfri kaker på 5 måneder vil eg påstå er «sjelden» 🙂

 4. Hei! Ser du har flere oppskrifter på sjokoladekake, så lurer derfor på hvilken som er din favoritt og største anbefaling?:)

  1. Hei! Eg lagde ei ny oppskrift på sjokoladekake igår som eg skal dele neste veke. Dette er en sukkerfri variant av «tradisjonell sjokoladekake». Ellers så kjem det litt an på kva du er ute etter, kven som skal ete den (barn/voksne) og om du vil ha en «lett variant» eller «mektig variant»? 🙂

   1. Er ute etter noe noe som tilsvarer «vanlig» sjokoladekake best mulig, så da er blir nok neste ukes oppskrift midt i blinken‍♀️

   2. Perfekt! Eg deler oppskrift mellom tirsdag-torsdag ein gang 😀