Kyllingsalat med bacon & fetaost

Hei!

Plutselig var langhelga over, og tirsdagen føles som mandag. Det blei bloggefri igår for å utnytte finværet mest mulig, vi tok ei overnatting på Refviksanden søndag-mandag og det var berre heilt nydelig – berre sjekk solnedgangen vi hadde↓ Så dagen igår gjekk til sykkeltur og fjellturer i Vågsøy og Måløy, før vi tura heimatte. En nydelig plass eg definitivt skal tilbake til♥Men, over til dagens oppskrift! Eg er i skikkelig salatmodus om dagane, og dagens tips er å lage en restesalat / matreddersalat med det du har av ingredienser heime 🙂 Det er kun fantastien som setter grenser for kva som kan putte i ein salat, men det er viktig at den inneholder både protein, karbohydrat og fett for å vere eit fullverdig, mettande måltid 🙂 Ikkje ver redd for å bruke nokre gode fettkilder i salaten (eg har her brukt bacon og fetaost) – det hever smaken fleire hakk og er for min del absolutt nødvendig for å bli mett og fornøgd!

I denne salaten hadde eg:
→ Isbergesalat og ruccola
→ Spisspaprika, agurk, rødløk og tomat
→ Mais og kidneybønner
→ Ferdigstekt kylling og baconterninger
→ Fetaost
→ Toppa med litt salt & pepper

Miksa alt godt sammen og… nam♥ Guri så godt det var!

Både isbergsalaten, ruccolaen, spisspaprikaen, kyllingen og fetaosten var #matredder-matvarer som eg kjøpte på til 40% rabatt fordi det gjekk ut på dato sammen dagen / hadde eit par skjønnhetsflekker på seg (isbergsalat og paprika) 🙂 Bacon var rester fra middagen dagen før. Resten av ingrediensane tok eg fra det vi hadde heime, og kombinasjonen blei berre skikkelig god! Heilt tilfeldig – men en skikkelig næringsrik, mettande smaksbombe!

Server gjerne med en slags form for brød om du vil det 🙂 Supert som en luksus lunsj eller lettvint, digg middag no når vi går mot varmare tider♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Trenger nye sunne mat tips.
    Har en sønn på 11 snart 12 år som ikke liker brød.

    1. Då er du komt på riktig plass 🙂

  2. Vil bare si at jeg digger bloggen din, den er så koselig! Så mange fine oppskrifter! Jeg har vært så uinspirert i matveien i det siste, men nå skal jeg teste mange av oppskriftene dine. Perfekt når jeg snart skal begynne å sommerjobbe og trenger gode lunsjer

    1. Tusen takk, Sara! For en hyggelig kommentar å få <3 Håper eg kan inspirere med mange gode lunsjer og anna digg mat framover 😀