Dei 7 mest populære oppskriftene i mai

Heisann!

Vi er i god sving med en ny måned, og det er på tide med en oppsummering av dei mest populære oppskriftene fra måneden som er forbi 🙂 Mai var rett og slett skikkelig BRA og her er dei oppskriftene som virkelig har utmerka seg som dei mest populære hos dokke:

Min favoritt quinoasalat → OPPSKRIFT HER!
Min desidert mest populære og mest brukte oppskrift gjennom heile mai måned! Det er jammen kjekt at så mange har fått smaken på verdens beste quinoasalat♥ Denne salaten er full av farger og god næring, med en unik sammensetning av smak og konsistens. MÅ prøvast!

Søte, seige snickers-havrekuler → OPPSKRIFT HER!
Nydelige kuler som er uten helsekostpodukt og uten tilsatt sukker – som du lager på 10 minutter med berre 4 ingredienser! Utrulig gode og enkle snackkuler som er blitt en slager hos veldig mange 🙂

Bananbrød med blåbær → OPPSKRIFT HER!
Bananbrød med en ny vri slo virkelig an! Denne varianten med blåbær har blitt laga av veldig, veldig mange dei siste vekene – og det gledes! Bruk gjerne oppskrifta som inspirasjon, men tilsett andre typer smakstilsetninger etter ønske. En fantastisk måte å bruke brune bananer på 🙂

*

Stekt laks med blomkålpotetstappe, asparges og chorizo → OPPSKRIFT HER!
Min mest populære varme middagsrett iløpet av mai blei denne nydelige middagen. En smakskombinasjon som virkelig kan anbefalast!

*

Saftig, enkel og sukkerfri sjokoladekake → OPPSKRIFT HER!
Denne kaka var det utrulig mange som lagde i mai måned. Trur faktisk oppskrifta havner blant topp 5 av mine mest populære kaker på bloggen gjennom 7 år. WOW seier berre eg! Tilbakemeldingane har vore mange og fantastiske♥

*

Fresh, fargerik tilbehørsalat → OPPSKRIFT HER!
Salat er nydelig som tilbehør til mange middager, grillmat og sommarmat – og eg deler nokre enkle triks for å få den ekstra smakfull, fargerik og god!

*

Nydelig snickers kjøleskapsgraut → OPPSKRIFT HER!
Har du lyst på en søt, men samtidig sunn, mettande og næringsrik start på dagen er dette frukosten for deg! Denne skåla har blitt populær hos mange, og ikkje berre er den genial fordi frukosten er klar i kjøleskapet når du står opp, den smaker også heilt nyyydelig 🙂

Kva har vore DIN favorittoppskrift frå meg i mai? Del gjerne i kommentarfeltet, det er alltid så hyggelig å høyre 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *