10 deilige, sukkerfri oppskrifter med rabarbra!

God tirsdag!

Igår la eg ut eit bilde på instagram om at eg endelig har fått tak i rabarbra – hurra♥ Eg har planer om å få rabarbra i hagen, men vi kjøpte jo oss hus i høst og har ikkje komt så langt enda 🙂

Uansett, når eg la ut dette bildet fekk eg veldig mange tilbakemeldinger på at de hadde mykje rabarbra og trengte tips til kva de kunne lage. Eg har planer om å lage ein del nye oppskrifter med rabarbraen eg fekk igår, men før den tid tenkte eg det var greit å samle nokre oppskrifter eg allerede har i arkivet. Her er mine 10 favorittoppskrifter med rabarbra, så kan de få prøve ut nokre av desse oppskriftene før eg kjem med nye framover! Alle oppskriftene er sukkerfri og dei aller fleste glutenfri/kan lagast glutenfri:

Sukkerfri rabarbra-iste, oppskrift her♥

*

Bærsalat med jordbær og bakt rababra, oppskrift her♥

*

Sukkerfri panna cotta med jordbær og rabarbra, oppskrift her♥

*

Rabarbra- og jordbærsmuldrepai, oppskrift her♥

*

Grove, næringsrike frukostmuffins med jordbær og rabarbra, oppskrift her♥

*

Sukkerfritt rabarbrasyltetøy med ekte vanilje, oppskrift her♥

*

Enkel, sukkerfri rabarbrakake, oppskrift her♥

*

Sukkerfri rabarbrasuppe med jordbær, oppskrift her♥

*

Forfristande jordbær- og rabarbrasaft uten sukker, oppskrift her♥

*

Sukkerfri kake-i-kopp med rabarbra, oppskrift her♥

Håper du fang ein eller fleire fristande oppskrifter du har lyst til å prøve 🙂 Og: har du ønsker til kva eg skal lage med årets rabarbra, kom gjerne med dei i kommentarfeltet♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 kommentarer

 1. Hei! Elsker oppskriftene dine og bruker de stÞtt og stadig. Jeg er ikke sÄ flink pÄ kjÞkkenet, og skjÞnner ikke alltid hva man kan erstatte ingrediensene med. SÄ mitt spÞrsmÄl: kan man bruke sukrinmelis isteden for sukrin+ (I smuldrepaien, og ellers ogsÄ)? Har det liggende etter en annen oppskrift fra deg

  1. Hei! Sukrinmelis egner seg best til oppskrifter som glasur o.l. Du kan alltids bruke det, men resultatet vil bli bedre om du gĂ„r til innkjĂžp av sukrin gold og sukrin+ 🙂 Her kan du lese meir: https://www.lindastuhaug.no/2017/10/05/kva-er-egentlig-forskjellen-mellom-dei-ulike-sukrin-variantane-har-du-min-guide/

 2. Synneva

  FÄtt kun tak i sukrin gold, kan eg bruka vanleg sukker istedenfor sukrin+, eller sukrin melis, eller vanleg sukrin? Kva mengde isÄfall?

  1. Synneva

   Fekk opp den andre kommentaren din etter eg sendte, fann svar sjĂžlv i linken.

   1. Flott 🙂