Linda Stuhaug

Annonse

25. juni 2020

Potetsalat med fenalår & fetaost

Potetsalat med fenalår & fetaost
Hei!
Har du lyst på en ny vri på potetsalaten, så får du en oppskrift med meg her idag; potetsalat med fenalår & fetaost. Kan nytast som tilbehør til grillmaten, middagen eller som ein del av koldtbord/taparbord 🙂
Du trenger: 400-500 g småpoteter 1 spisspaprika, i mindre biter 2-3 reddiker, i tynne skive 1-2 never ruccola 6-7 skiver fenalår (eller spekeskinke) 2-3 ss fetaost i terninger grovkverna pepper
Slik gjer du: 1. Kok småpotetene til dei er møre. Avkjøl og del i 2 eller 3, alt etter kor store småpotetene er.
2. Bland sammen poteter, spisspaprika, reddiker og ruccola. Ha over på eit serveringsfat.
3. Fordel skiver av fenalår/spekeskinke i potetsalaten og topp med fetaost som du smuldrer over. Avslutt med grovkverna pepper.
4. Server straks, eller oppbevar i kjøleskap til servering 🙂
Hugs at du på ingen måte må følge oppskrifta slavisk, eg berre tok det eg hadde heime av grønnsaker og kombinasjonen blei veldig god, men du bruker det du har og liker!
Sunt, raskt, enkelt og sommerlig. Skikkelig god var den også♥
Potetsalat må så absolutt ikkje vere den klassiske, krema potetsalaten – det er jo så godt å variere med litt andre varianter innimellom 🙂 Håper det friser!

Hei!

Har du lyst på en ny vri på potetsalaten, så får du en oppskrift med meg her idag; potetsalat med fenalår & fetaost. Kan nytast som tilbehør til grillmaten, middagen eller som ein del av koldtbord/taparbord 🙂

Du trenger:
400-500 g småpoteter
1 spisspaprika, i mindre biter
2-3 reddiker, i tynne skive
1-2 never ruccola
6-7 skiver fenalår (eller spekeskinke)
2-3 ss fetaost i terninger
grovkverna pepper

Slik gjer du:
1. Kok småpotetene til dei er møre. Avkjøl og del i 2 eller 3, alt etter kor store småpotetene er.

2. Bland sammen poteter, spisspaprika, reddiker og ruccola. Ha over på eit serveringsfat.

3. Fordel skiver av fenalår/spekeskinke i potetsalaten og topp med fetaost som du smuldrer over. Avslutt med grovkverna pepper.

4. Server straks, eller oppbevar i kjøleskap til servering 🙂

Hugs at du på ingen måte må følge oppskrifta slavisk, eg berre tok det eg hadde heime av grønnsaker og kombinasjonen blei veldig god, men du bruker det du har og liker!

Sunt, raskt, enkelt og sommerlig. Skikkelig god var den også♥

Potetsalat må så absolutt ikkje vere den klassiske, krema potetsalaten – det er jo så godt å variere med litt andre varianter innimellom 🙂 Håper det friser!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg