Dei 6 mest populære innlegga/oppskriftene i juni

Hei! 

Då er juni måned forbi, og som alltid tar eg ein oppsummering av månedens mest populære innlegg og oppskrifter. Her får du topp 7 fra årets første, herlige sommarmåned:

Anbefaling av sykkeltur: Rallarvegen – «Noregs vakraste sykkeltur» → INNLEGG HER!
Desidert juni´s mest populære innlegg! Dette blei tatt så enormt godt imot at eg vart heilt mållaus, skikkelig kjekt var det rett og slett. Mange har skrevet gode tilbakemeldinger og har lyst å sykle Rallarvegen i sommar etter dette innlegget, så det er veldig stas♥


*

Yoghurtskål med varm, karamellisert nektarin → OPPSKRIFT HER!
Dette var berre Så godt og anbefalast virkelig! Mange har allerede prøvd og gitt gode tilbakemeldinger. Karamellisert nektarin må ikkje brukast over yoghurt, det passer også godt i fruktsalat, over kjøleskapsgraut, som pålegg m.m.

*

Supergod, enkel chilimajones på 1-2-3 → OPPSKRIFT HER!
Dene har mange fått smaken på! Chilimajones passer til burger, kjøtt, fisk, salater, wraps, grillmaten, topping på pizza og mykje, mykje meir. Prøv du også!

*

Sunne bananmuffins med sjokoladebiter → OPPSKRIFT HER!
Oppskrifter med brune bananer blir alltid tatt godt imot, og denne oppskrifta på bananmuffins var ingen unntak. Søte, sunne, saftige og gode!

*

Hallomisalat med jordbær & quinoa → OPPSKRIFT HER!
Denne har blitt poppis, det er stas! Virkelig ein nydelig salat med mange gode smaker, vanvittig god med sommarens norske jordbær♥

*

Karamelliserte rabarbrabiter på 1-2-3 → OPPSKRIFT HER!
Laga på samme måte som nektarinen overnfor. Rabarbrabitane blei møre, saftige, søte og skikkelig gode, og kan brukast som toppping på det meste!

No gleder eg meg til enda ein sommarmåned med meir fokus på sommarmat, frukt, bær, is og det som høyrer med♥ Det blir mykje godt, det kan eg virkelig love!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *