Ny instagramkonto @lindatilfjells!

Hei folkens!Idag har eg starta enda ein instagramkonto! Eg har tenkt på dette i årevis, og etter å ha lufta ideen på instastory i helga, så kjente eg at dette er faktisk noko eg har skikkelig LYST til. Tilbakemeldingane var også skikkelig positive, og det gav meg det ekstra dyttet ef trengte for å faktisk opprette denne kontoen 🙂

Min nye instagramkonto er @lindatilfjells og der kjem eg til å dele mykje meir av min andre store lidenskap: nettopp det å vere aktiv utendørs♥ fokuset blir turer, fjell, sykkel, ski, friluft, turmat, tips, råd og dele turerfaringer – alt etter sesong og årstid.

PS! Min hovedkonto er fortsatt @lindastuhaug! Matgleden skal eg fortsette å dele, og bloggen ruller og går. Eg kjenne berre at eg har lyst til å dele så mykje meir av TURGLEDEN min og @lindatilfjells er resultatet av det 🙂

*

*

Håper de som er interessert i dette har lyst til å slå følge? Foreløpig er eg kun på instagram, men kanskje det også blir facebook etterkvart. Har du ikkje instagram kan du gå innpå www.instagram.com/lindatilfjells om du vil følge med!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *