Linda Stuhaug

Annonse

Fargerik, sommerlig yoghurtskål

Fargerik, sommerlig yoghurtskål
God mandag! Håper alle har hatt ei strålande helg 🙂
Idag titter eg innom med eit veldig godt og enkelt mattips, nemlig ei fargerik, sommerlig yoghurtskål. Det er så lite som skal til for å få eit næringsrikt og godt måltid med ei slik skål, og muligheten for variasjon er enorm!
Ein kan bruke alle slags typer yoghurt/kvarg/skyr, eller eventuelt cottage cheese, tjukkmjølk eller kulturmelk. Som topping passer det med alt av frukt og bær – både ferske og frosne. Så kan ein toppe med eller tilsette nøtter, frø, kjerner, nøttesmør, honning, sirup eller anna valgfri søtning.
I denne skåla har eg brukt: → 1 boks vaniljekesam UTEN → 1/2 banan → ferske jordbær → rista pecannøtter → litt chiafrø → fibersirup gold
Nyyyydelig♥
Det blir jo nesten som å ete dessert, søtt, friskt og godt 🙂 Ei slik skål foretrekker eg som kveldsmat, men passer like godt til frukost, lunsj eller mellommåltid♥
Med sesongens norske bær er det berre å fylle på, plutselig er sesongen over!
Så godt, så enkelt! Kanskje du er frista til å lage din egen variant iløpet av veka?

God mandag! Håper alle har hatt ei strålande helg 🙂

Idag titter eg innom med eit veldig godt og enkelt mattips, nemlig ei fargerik, sommerlig yoghurtskål. Det er så lite som skal til for å få eit næringsrikt og godt måltid med ei slik skål, og muligheten for variasjon er enorm!

Ein kan bruke alle slags typer yoghurt/kvarg/skyr, eller eventuelt cottage cheese, tjukkmjølk eller kulturmelk. Som topping passer det med alt av frukt og bær – både ferske og frosne. Så kan ein toppe med eller tilsette nøtter, frø, kjerner, nøttesmør, honning, sirup eller anna valgfri søtning.

I denne skåla har eg brukt:
→ 1 boks vaniljekesam UTEN
→ 1/2 banan
→ ferske jordbær
→ rista pecannøtter
→ litt chiafrø
→ fibersirup gold

Nyyyydelig♥

Det blir jo nesten som å ete dessert, søtt, friskt og godt 🙂 Ei slik skål foretrekker eg som kveldsmat, men passer like godt til frukost, lunsj eller mellommåltid♥

Med sesongens norske bær er det berre å fylle på, plutselig er sesongen over!

Så godt, så enkelt! Kanskje du er frista til å lage din egen variant iløpet av veka?

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg