Syrlig blåbærsmoothie

Annonse / innlegg i samarbeid med Enriched Food

No er det endelig begynt å komme blåbær i skogen! Eg pleier å plukke mykje blåbær på seinsommaren/hausten og fryse ned til smoothie og bakst til neste sesong. Denne blåbærsmoothien her er altså laga med fjorårets bær, men bruk gjerne årets bær om du har fått plukka enda 🙂 Nydelig, syrlig blåbærsmoothie, tilsatt en klunk ENRICHED med sitronsmak – både for å heve næringsinnholdet, men også for å få den gode sitronsmaken♥

Du trenger, 1 porsjon
♦ 250 g fryste blåbær
♦ 3-4 biter fryst spinat (kan sløyfast, eller bruk anna type grønnsak som brokkoli, blomkål o.l)
♦ 1/2 banan, fersk eller fryst (kan byttast med anna frukt/bær)
♦ 150 g valgfri yoghurt
♦ Væske til passelig konsistens
♦ Litt søtning etter smak
♦ 1 ss ENRICHED med sitronsmak

Slik gjer du:
Ha alle ingrediensane (utenom ENRICHED) i ein kraftig blendar og kjør til en fyldig, krema smoothie. Eg liker ein tjukk smoothie som eg må ete med skei, men dette justerer du me væske etter korleis du liker smoothien. Smak til med søtning og miks inn ENRICHED heilt til slutt.

Hell over i ei skål og topp med valgfri topping♥ Denne gangen brukte eg enkelt og greit banan + rista pecannøtter 🙂

ENRICHED Extra Virgin Olivenolje fåes i både glassflasker og porsjonspakininger. Den er heilt genial – rett og slett fordi du kan tilsette den i alle kalde retter og både tilføre smak (kvitløk, basilikum eller sitron) samtidig som du får dekka ditt anbefalte, daglige inntak av omega-3 fettsyrer 🙂 Eg bruker oljene mest til oppskrifter som smoothie, i ulike typer salater og salsaer, vinaigrette, pesto, guacamole, hummus og lignande. Her ser du eit knippe utvalg:

Eg synes absolutt dette er eit prosukt som burde komme i alle dagligvarebutikker for å gjere det enkelt for folket å få tak i denne oljen, men foreløpig er den beste måten å kjøpe på ved å bestille på nett. Du kan lese meir HER og evt klikke heim ein smak eller tre♥

Berre så det er sagt: du trenger ingen oppskrift for å tilsette ENRICHED i smoothie! Enriched kan tilsettast i alle smoothier der du ønsker å få i deg sunne omega-3 fettsyrer og/eller vil få en god smak av sitron 🙂

Velbekomme og god helg alle sammen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *