Fargerik laksewrap

Har du ofte rester igjen etter laks/ørret når du har det til middag? Då er det perfekt å bruke desse restane til å lage nokon fargerike laksewraps til kveldsmat, lunsj eller kanskje lettvint middag dagen etterpå 🙂 Bruk lomper eller lefser, og fyll på med grønnsaker (eg brukte diverse restegrønnsaker eg hadde heime) og gjerne litt andre smakstilsetninger etter smak og behag (som du finner i ditt kjøleskap!) 🙂

Her har eg brukt lomper, litt grønt, granateple og fetaost. Fetaosten var også rester etter middagen dagen før 🙂 Ein veldig god kombinasjon som absolutt kan anbefalast:

Du trenger, 2 porsjoner
4–6 lomper
kremost
valfgrie grønsaker
→  eg brukte salatmix, gul paprika og granateplekjerner
2-3 laksefilet/ørretfilet, ferdig stekt
fetaost

Slik gjer du:
1. Smør lompene med kremost. Eg har brukt Kremgo urter.

2. Fortsett med å fordele grønsaker og laksefilet i mindre bitar over lompene. Avslutt med fetaost.

3. Prøv gjerne å rulle saman… det er ikkje sikkert det går, men klapp den gjerne lett ihop før du et.

Tips!
Slike fargerike wraps kan du lage med alle slags middagsrestar, om det er tacokjøttdeig, kylling, svinefilet eller kanskje falafel. Fyll lomper eller lefser med grønsaker og andre ingrediensar du har heime, så blir det stort sett godt uansett!

En middag som kan lagast på under 5 minutter – og ikkje minst som kan justerast etter kor mange som skal ete, om det er en eller fire stykker 🙂 Også kan ein også lage sine egne wraps ut fra kva ein vil ha inni!

Nydelig sommarmat – eventuelt når som helst ellers i året! 

Ser det fristande ut? Eg blei faktisk frista av dette, og lurer på å lage noko lignane til dagens middag. Vi har litt rester igjen etter gårsdagens middag med fersk fjellaure, så det passer faktisk perfekt♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *