Dei 8 mest populære oppskriftene i juli & august

Hei!

Ein ny måned er passert, og idag starter årets finaste årstid: høsten♥ Ein oppsummering av dei mest populære oppskriftene er på høg tid, ettersom det ikkje blei noko oppsummering for juli – derfor slår eg juli og august i samme innlegg. Her er dei 8 mest populære oppskriftene fra dei to siste månedane:

Knallgode, enkle vårruller → OPPSKRIFT HER!
Heimelaga vårruller er SÅ godt, og det er veldig kjekt at denne oppskrifta her har blitt tatt så godt imot. Servert med heimelaga sukkerfri sweet chili saus, som det også er oppskrift på i innlegget 🙂

*

Energikuler med cashewnøttsmør & kakao → OPPSKRIFT HER!
Nydelige energikuler som har falt i smak hos mange♥ Perfekt som sunnare kos, til mellommåltid eller tursnacks!

*

Bønneboller med quinoa & valnøtter → OPPSKRIFT HER!
Superenkle, smakfulle bønneboller med quinoa & valnøtter, som er veganske og passer til absolutt alt (les tips i innlegget!).

*

Fylte, grønne pannekaker → OPPSKRIFT HER!
Eg synes fargen på desse pannekakene er SÅ fin, og og dei smaker og skikkelig godt! Perfekt å fylle som ein wraps med akkurat det man ønsker. Her har de laga alt fra søte til salte oppskrifter, naturelle eller gratinert!

*

Lompepizza med trippel ost → OPPSKRIFT HER!
Lompepizza er alltid en slager; det er kjapt, enkelt, veldig godt og muligheten for variasjon er stor. Denne med trippel ost har falt i smak hos veldig mange! Eit veldig godt kjøttfritt alternativ, kvardag eller helg.

*

Mini smuldrepai med jordbær & rabarbra → OPPSKRIFT HER!
Smuldrepai gjort veldig enkelt – akkurat som de liker det 🙂 Eg lagde den med sesongens jordbær & rabarbra i juli, men her kan du bruke andre typer frukt og bær også. Prøv for eksempel med eple eller blåbær!

*

Halloumisalat med rødbeter & honningrista pecannøtter → OPPSKRIFT HER!
Det er så rart – for oppskrifter som eg ofte tenker «nei, denne trenger eg kanskje ikkje å dele» – dei blir ofte ofte ekstra popolære! Denne blant anna!

*

Alt-i-ett krema kyllinggryte → OPPSKRIFT HER!
Denne har virkelig blitt ein slager dei to siste vekene! Alt-i-ett gryter er skikkelig populært, og det skjønner eg godt. Det er enkelt, middagen er ferdig på 20-25 minutt og det er lite oppvask. Kanskje fleire vil prøve seg på denne?

Fortell meg gjerne kva som har vore din favoittoppskrift! Eg sliter veldig med å velge, men likte kanskje eksta godt lompepizzaen, energikulene og halloumisalaten♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Tatjana S

    Hei,
    Takk for oppskrift –
    Denne var nydelig –

    1. Her er det 8 ulike oppskrifter – kva du sikter til? 😀