Turmat & lompewraps med Lev Litt Lettere Spekeskinke

Annonse – Grilstad

Det er tidlig høst, det nærmer seg fredag og eg rekner med det er fleire som skal ut på tur iløpet av helga? Då har eg eit skikkelig godt turmat-tips til dåkke: fylte lomper med grønnsaker, avokado og Lev Litt Lettere Spekeskinke Eg berre elsker lomper som turmat (og alle andre måltider, hehe) og desse fylte lompene her kan du enten klargjere heime før du skal ut på tur, eller ta med deg pålegget og lage til under lunsjpausen 🙂

Er det noko eg virkelig setter pris på, så er det eit godt måltid på tur, eller etter eg er komt igjen fra tur. Eg koser meg med mat uansett – kvart måltid er ein fest, men det smaker alltid ekstra godt etter bevegelse i frisk luft! Og dette måltidet her er veldig typisk meg, og eit måltid som smaker skikkelig, skikkelig godt.

Dåkke som hat fulgt meg det siste halvåret kjenner til samarbeidet mitt med Grilstad og Lev Litt Lettere produktserien – som eg er veldig stolt av! Og min store favoritt her er nettopp Lev Litt Lettere Spekeskinke. Den har ein mild og mør smak, og egner seg like godt som pålegg, snacks og ingrediens i matlaging. Den har eit høgt proteininnhold og lavare fett- og saltinnhold enn sammenlignbare produkt, noko som passer meg perfekt av to grunner:

1) Eg er veldig glad i spekeskinke og kan i perioder ete ganske mykje av det, og då er det fint med eit alternativ med mindre fett og salt.

2) Eg har alltid pirka vekk det kvite fettet på spekeskinka, og det trenger eg ikkje å tenke på når eg kjøper Lev Litt Lettere Spekeskinke – den har ingenting eller ubetydelig lite fett på seg – det gir eg terningskast 6 for!

Så, over til turmaten! Som sagt kan du enten klargjere lompene før du skal på tur, eller du kan ta med deg pålegg og lage til under lunsjpausen. Desse lompene er fylt med:

→ Majones i bunn (kan og anbefale kremost eller lignande)
→ Ruccola, paprika og avokado
Lev Litt Lettere Spekeskinke

Sunt, godt, raskt og enkelt!

Nyt gjerne turmaten med utsikt, då smaker det ekstra godt (synes eg vertfall)♥

Ser digg ut, ikkje sant?

Hugs å skrive opp lomper, valgfrie grønnsaker og Lev Litt Lettere Spekeskinke på handlelista til helga, så du også kan nyte dette som turmat i helga! Eventuelt berre til frukost eller lunsj heime, det smaker også godt sjølvsagt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *