Vekemeny 39/2020

Heisann!

Då er det søndag igjen, og søndag betyr som alltid eit nytt forslag til vekemeny! Det blir meir og meir høstpreg på vekemenyane no med typisk høstmat og ikkje minst råvarer i sesong♥ Norske frukter og grønnsaker er på sitt beste no, og det skal utnyttast til det fulle!

Denne veka foreslår eg følgande oppskrifter:
→ Lompepizza med creme fraiche & soltørka tomat
→ Gulrotsuppe med steikt chorizo
→ Steikt breiflabb med bakte rotgrønnsaker & krema urtesaus
→ Alt-i-ett krema kyllinggryte med quinoa
→ Laksetaco med mangosalat & guacamole
→ Hjortekarbonader med krema kantarell
→ Proteinrike havrescones med eple & kanel
→ Tilslørte plommepiker med yoghurt & havregryn
→ Rødbethummus

MANDAG!
Lompepizza med creme fraiche & soltørka tomat, oppskrift her

*

TIRSDAG!
Gulrotsuppe med steikt chorizo, oppskrift her

*

ONSDAG!
Steikt breiflabb med bakte rotgrønnsaker & krema urtesaus, oppskrift her

*

TORSDAG!
Alt-i-ett krema kyllinggryte med quinoa, oppskrift her

*

VEKAS HELGEMIDDAG (fredag/lørdag):
Laksetaco med mangosalat & guacamole, oppskrift her

*

SØNDAG!
Hjortekarbonader med krema kantarell, oppskrift her

*

VEKAS BAKETIPS!
Proteinrike havrescones med eple & kanel, oppskrift her

*

VEKAS FRUKOST/LUNSJTIPS!
Tilslørte plommepiker med yoghurt & havregryn, oppskrift her

*

VEKAS EKSTRA!
Rødbethummus, oppskrift her

 Håper du fant noko fristande 😀

Hugs å følge meg på facebook-sida mi HER og instagram under @lindastuhaug for hyppige oppdateringer, mykje matglede og glimt av min kvardag 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *