Romega

Annonse – Romega

Er du flink til å ete feit fisk? Kvar einaste veke? Eg skal ærlig innrømme at eg ikkje får i meg feit fisk kvar veke. Det går litt opp og ned; nokon perioder kan eg ete feit fisk opp til fleire ganger for veka, andre perioder så blir det alt for lite. Det samme gjelder inntak av andre ingredienser som inneholder omega-3.

I desse periodane så passer eg alltid på å få i meg omega-3 på andre måter, altså via kosttilskudd. Kroppen treng EPA og DHA som er omega-3-feittsyrer. Det er smart å tilføre desse feittsyrene via kostholdet vårt. Og kvifor er det viktig? Jo, det skal eg fortelle deg:

Det er viktig for hjernen vår!
Ein velfungerande hjerne påvirker heile kroppen vår i sin heilhet, fordi det er hjernen som styrer kroppens funksjoner og organer.  Omega-3 fettsyrer er viktige bestanddeler i hjernens cellemembraner og har ein viktig strukturell funksjon i hjernens oppbygning.

→ Det er viktig for hjertet vårt!
Det er alt for mange som dessverre dør av hjerte- og karsjukdommer, og det er mykje ein kan gjere for å forebygge dei fleste typane hjerte- og karsjukdom. Eit sunt kosthold er eit av dei forebyggande grepa ein kan ta, og der kjem også dei essensielle fettsyrene EPA og DHA inn i bildet og bidrar til å bevare ein normal og sunn hjertefunksjon.

→ Det er viktig for den generelle helsa vår!
På bakgrunn av alle dei viktige funksjonane hjernen og hjertet vårt har, så påvirker det heile den generelle helsa vår! Eg vil og nevne at mors inntak av omega-3 under og etter svangerskap bidrar til normal hjerneutvikling♥

Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA for hjertehelse, og 250 mg DHA for hjerne- og synshelse.

Så det er faktisk kjempeviktig at vi får i oss omega-3! Og er du som meg og trenger eit kosttilskudd, enten i perioder eller heile tida – så har eg eit godt tips til deg. Den siste tida har eg brukt Romega som er eit kosttilskudd produsert av silderogn. Silderogn er fiskeegg som inneholder alle næringsstoffer, vitaminer og mineraler som behøves for å skape eit nytt liv. Det synes eg er ganske kult!

Romega ha eit høgt innhold av dei essensielle fettsyrene EPA og DHA som eg allerede har nevnt i innlegget, og i tillegg inneholder Romega litt vitamin D – vårt solvitamin som vi får alt for lite av her i Norge. Det gir eg eit ekstra pluss for!

Personlig så foretrekker eg å ta kapslane til frukosten, for då hugser eg det rett og slett. Kapslane er små, mjuke og enkle å ta, og eg får absolutt ingen fiskeoppstøt eller fiskesmak etter eg har tatt dei (det har vore eit problem for meg med mange andre omega-3 tilskudd tidligare).

Har du også lyst til å prøve Romega, så kan du både lese meir om kosttilskuddet eller bestille heim i posten HER

Vil informere om at det alltid er FRI FRAKT og INGEN BINDINGSTID, så du kan når som helst sei opp ditt abonnement!

Med ein slik frukost i magen er eg alltid klar for å ta fatt på ein ny, aktiv dag! Den beste starten på dagen er definitivt ein tallerken med mykje farger og god næring til kropp og hode!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *