Rødbetburger med smakfull, fargerik salat

Hei!

Det er (kjøttfri) mandag igjen og idag har eg denne fargerike tallerken å dele med dåkke:

Det er ikkje så veldig mykje hokus pokus med denne tallerken, for rødbetburgerane er på ingen måte heimelaga 🙂 Eg fant desse ↓ burgerane med røsbeter fra Coop Vegetardag-serien på datotilbud for nokon veker tilbake, og når eg finner ukjente, småspennande produkter på datotilbud så pleier eg å kjøpe det. Då redder eg maten og får prøve noko nytt samtidig!

Eg la rødbetburgerane i frysaren og tok dei opp i forrige veke til vekas kjøttfri middag, og dei falt absolutt godt i smak!

Rødbetburgerane stekte eg i litt smør på begge sider, og serverte med ein skikkelig smakfull, men enkel salat som inneholdt desse ingrediensane:
→ Hjertesalat
→ Spisspaprika
→ Masse mango♥
→ Agurk
→ Kidneybønner (eg elska kidneybønner!)
→ Fetaost
→ Sylta rødløk

Alt i alt ein mettande, nydelig og næringsrik middag som også falt godt i smak hos mannen i hus!

Rødbetburgerane kjem eg nok til å kjøpe igjen (spesielt om eg finner dei på datotilbud, hehe), men eg skal innrømme at eg liker bedre «Grønne folk» sin rødbetburger og selleriburger – eit merke som finnes på Rema 1000!

Uansett, håper dagens middag kan inspirere litt vertfall! Kjøttfri middag gjort enkelt, men likevell skikkelig god og full av næring 🙂

Ha en finfin mandag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *