Kvardagslig, digg epledessert

Høstens norske epler er virkelig på sitt beste no♥ 

Og det er gjerne ikkje så mykje som skal til for å lage eit smakfullt, deilig mellommåltid eller dessert med norske epler i fokus! Her har eg brukt ferske, norske epler og laga til ein dessert på 1 minutt som smakte nyyydelig med ein kopp kaffi:

Til desserten brukte eg:
→ Gresk yoghurt
→ Eple i biter
→ Sukkerfri, skivede brente mandler (oppskrift her)
→ Eit dryss kanel
→ Honning

Dander gjerne i glasskåler, så ser det litt ekstra staslig ut 🙂

Sunt, godt og enkelt. Her er det berre å bruke det ein liker eller har av yoghurt/kesam osv, nøtter og eventuelt ekstraingredienser i form av søtning og lignande.


Prøv dette du også! En perfekt kvardagsdessert 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Nam, dette så godt ut<3 Minner meg nesten litt om jul<3

    Ha en nydelig uke, Linda<3

    1. Ja, faktisk!! Takk det samme, Ida <3

  2. Stine Ness

    Det ser så godt ut! Hvor er forresten skålene fra?

    1. Det veit eg dessverre ikkje. Har så mykje kjøkkenstæsj så å hugse kor ting er fra er håpløst, hehe… 🙂 Desse har eg hatt i sikkert 5 år 🙂