Enriched – kva er det egentlig og korleis bruke det?

Annonse Enriched Food

Idag skal eg fortelle dåkke på ein kortfatta og oversiktlig måte om Enriched – kva det er og korleis bruke det. For Enriched Olivenolje med omega-3 er heilt unik og ingen andre matlagingsoljer kan sammenlignast med denne. Les derfor vidare, så skal eg fortelle det veldig enkelt – og ikkje minst gi deg en rabattkode på heile 30% som du kan bruke ved bestilling på heimesida deiras her

KVA ER SÅ SPESIELT MED ENRICHED?
Enriched er rett og slett en Extra Virgin Olivenolje med omega-3! Og kva er det som er omega-3 kilden tenker du kanskje… Jo, det skal eg sei deg. Olivenoljen er nemlig kombinert med høgkvalitets torskeolje. Her er altså to oljer med helsebringane egenskapet kombinert i eit og samme produkt, og berre for å få fram eit poeng med ein gang: det er absolutt ingen fiskesmak på produktet 🙂 Enriched bruker du som ein matlagingolje samtidig som du får i deg omega-3 på ein lettvint og god måte.

ENRICHED I FIRE ULIKE SMAKER/VARIANTER
Enda eit viktig poeng med Enriched er at dei virkelig har tenkt litt nytt. For Enriched får du i fire ulike smaker/varianter:
→ Naturell 
→ Med smak av sitron
→ Med smak av kvitløk
→ Med smak av basilikum

Det vil sei at Enriched ikkje berre tilfører sunne fettsyrer, men også smak. Og visst ein ikkje ønsker noko smak, så er naturell eit godt alternativ!

ENRICHED I BÅDE GLASSFLASKER OG PORSJONSPAKNINGER
Alle fire smakane får du i glassflasker på 250 ml og porsjonspakninger på 15 ml. Porsjonspakningane er heilt geniale å ha med på ferie, tur eller i matpakken – mens glassflaskene er fine å ha i kjøleskapet heime.

KORLEIS BRUKE ENRICHED?
Enriched sine oljer kan du bruke i alle kalde retter. Den har enormt mange bruksområder! Ikkje berre kan den brukast der du vanligvis bruker olje, men den kan og tilsettast som smakstilsetning og økt næring i ulike oppskrifter. Eg bruker dei i alt fra vinaigrette, pesto og dressing til smoothie, desserter, salater, salsaer m.m. Du kan og berre bruke nokon dråper eller ei god spiseskei over middagsmaten – sjølv om oljen egner seg til kalde retter, så fungerer det heilt fint med litt olje over  eit mellomvarmt middagsmåltid på tallerken.

ENRICHED 
Eit produkt fra Enriched er framstilt fra råvarer av aller beste kvalitet. All produksjon foregår hos søsterselskapet Pharma Marine AS på Terøya utenfor Ålesund. Dei har mer enn 30 års erfaring med produksjon og utvikling av høgkvalitets omega-3 produkter. Dei tilbyr rett og slett helsebringane, naturlige og velsmakande produkter fra bærekraftige produkter med sporbarhet. Du kan faktisk sopre produkta deiras heilt tilbake til fiskebåten og olivenlunden, det synes eg er skikkelig kult!

RABATTKODE
Som ein gode til dåkke så får eg lov å gi ut en rabattkode der du får 30% rabatt på ditt kjøp! Rabattkoden er «LINDA30» og du kan bestille det du vil i nettbutikken til Enriched HER 🙂

OG HEILT PÅ TAMPEN: KVIFOR TRENGER VI OMEGA-3?
Omega-3 fettsyrene (EPA og DHA) er noko vi treng gjennom heile livet. Omega-3 bidrar til at alle cellene i kroppen fungerer som de skal, og særlig hjerne, hjerte, auger, blodtrykk, ledd og muskler godt av et kosthold rikt på omega-3.

Sjølv klarer ikkje kroppen å produsere desse essensielle fettsyrerne, men med berre 1 ts Enriched i ditt daglige kosthold vil det bidra til å gi deg en normal hjerte-, hjerne- og augehelse!


Så, eg håper du har hengt med heile veien! Eg kunne virkelig ha fortsatt og skrevet mykje meir i dette innlegget, men eg lovde jo å gjere det kortfatta og oversiktlig 🙂 Du finner vertfall heimesida her om du har lyst til å lese meir. Måtte dette innlegget inspirere deg til å teste ut Enriched, eg har brukt oljene i 2,5 år no, og går aldri lei!

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt i kommentarfeltet. Kan ikkje eg svare, så kan kontakten min i Enriched garantert svare 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *