Vekemeny 41/2020

Hei!

Då er det søndag igjen og halve Norge er ferdige med høstferie, mens resten av Norge nett er begynt. Uansett om kvardagen er tilbake eller det er ferietid, så håper eg at vekemenyen min kan inspirere med en eller fleire oppskrifter 🙂 Den kommande veka foreslår eg desse fra arkivet: 

→ Krema kantarellsuppe
→ Pastasalat med laks & druer
→ Alt-i-ett pølsegryte med pasta & grønnsaker
→ Ovnsbakt torsk med purreløksaus og røtgrønnsaker
→ Sunn og enkel tacograteng
→ Indrefilet av svin med fløytegratinerte søtpoteter
→ Knekkebrød med havre, mandler og linfrø
→ Kjøleskapsgraut med karamelliserte eplebiter
→ Bakte plommer, en sunn og nydelig høstdessert

MANDAG!
Krema kantarellsuppe, oppskrift her

*

TIRSDAG!
Pastasalat med laks & druer, oppskrift her

*

ONSDAG!
Alt-i-ett pølsegryte med pasta & grønnsaker, oppskrift her

*

TORSDAG!
Ovnsbakt torsk med purreløksaus og røtgrønnsaker, oppskrift her

*

VEKAS HELGEMIDDAG (fredag/lørdag):
Sunn og enkel tacograteng, oppskrift her

*

SØNDAG!
Indrefilet av svin med fløytegratinerte søtpoteter, oppskrift her

*

VEKAS BAKETIPS!
Knekkebrød med havre, mandler og linfrø, oppskrift her

*

VEKAS FRUKOST/LUNSJTIPS!
Kjøleskapsgraut med karamelliserte eplebiter, oppskrift her

*

VEKAS EKSTRA!
Bakte plommer, en sunn og nydelig høstdessert, oppskrift her

God søndag og god planlegging!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *