Kort og greit om kokeboka mi «Opptur med sunne middagar»

Egenreklame

No er det faktisk heile 9 måneder sida mi andre kokebok ”Opptur med sunne middagar” blei lansert… Og i det siste har eg fått ganske mange spørsmål om innholdet i den… Kva oppskrifter den inneholder, nye eller gamle oppskrifter, om man trenger ”spesialingredienser”, om den passer for dei med allergier m.m. Så idag blir det rett og slett litt egenreklame for meg sjølv, der eg svarer kort og greit på dei mest spurte spørsmåla om kokeboka mi 😀

Psst! Boka mi kan du bestille HER♥ Via linken kan du og lese alle dei fine tilbakemeldingane og vurderingane som er gitt inn♥

Kva oppskrifter inneholder boka?
Innholdet i ”Opptur med sunne middagar” ligger i tittelen: dette er ei middagsbok! Ei middagsbok med fokus på sunne, raske og enkle kvardagsmiddager + litt ekstra 🙂 Det eg personlig liker aller best er kapittelinndelinga, der du som lesar kan finne ein fristande oppskrift i det kapittelet som passer deg best:

→ Middagar på maks 20 minutt
→ Middagar du kan lage klar kvelden før
→ Alt-i-eitt midddagar
→ Restemiddagar
→ Middagar for ein person
→ Middagar med maks 6 ingredienser
→ Helgemiddagar
→ Tilbehørtips til middagen

Genialt, eller kva? Det synes vertfall eg! Eg vil og få fram at boka har stor variasjon i oppskriftene: du får alt fra kjøtt, fisk, kylling og vegetar i ulike oppskrifter som suppe, gryte, grateng, salater, tallerkenretter m.m 🙂

Har den kun oppskrifter fra bloggen, eller er det også litt nye oppskrifter?
Heile boka inneholder 80 oppskrifter, og ca. 45 av oppskriften er heilt nye og er ikkje delt på bloggen 🙂

Trenger ein spesialingredienser?
NEI 🙂 Boka inneholder berre vanlige ingredienser som du kjøper på dagligvarebutikken!

Er det kun ei kokebok?
På ingen måte! I tillegg til 80 oppskrifter og vekemenyer, så deler eg fleire ulike tekster i boka, som for eksempel min kostholdsfilosofi, mine beste tips for å lykkast med middagsmaten, smarte tips og råd for å planlegge bedre, spare penger, unngå matsvinn og bruke opp matrestane! Så fleire matrelaterte tekster utenom oppskriftene, som skal hjelpe deg som lesar til å ta bedre valg 🙂

Har den vekemenyer slik den første boka?
JA 😀 Det er heile 10 vekemenyer i boka! Og enda bedre: vekemenyane har også tilhøyrande handleliste, så du berre kan gå på butikken å kjøpe inn det du trenger!

Passer den for dei med allergier?
JA, vertfall om du har gluten- eller melkeallergi! Alle oppskriftene i boka er merka med symbol som viser om oppskrifta er glutenfri eller melkefri, i tillegg har eg eit symbol som viser om oppskrifta er vegetarisk. I nokre av oppskriftene kjem eg også med byttetips for å oppnå allergivennlig/vegetarisk oppskrift.

I tillegg har eg enda eit symbol: FRYSEMERKET som viser om oppskrifter egner seg godt til frysing.

Så, kort fortalt er dette boka for deg som sliter med tidsklemma, for deg som syns middagsmat er ei utfordring, og for deg som treng inspirasjon til å løfte middagen til nye høgder på ein enkel måte. Eg har fått så enormt mange gode tilbakemeldinger på den, og det varmer virkelig mitt forfatterhjerte♥

Som nevnt kan du bestille boka på Frisk Forlag si heimeside HER, men du kan også gå innom din nærmaste bokhandler og spørre etter den. Har dei den ikkje i butikk, så kan dei alltids bestille den inn 🙂

Så det var kort og greit om Opptur, men har du andre spørsmål til boka, så må du berre spørre i kommentarfeltet, så svarer eg så godt eg kan! Eller visst du har en tilbakemelding, så må du gjerne legge igjen den også 🙂

Ha en finfin tirsdag alle sammen♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *